Pásztor Erzsit ledöntötte lábáról a betegség, a hangja is elment

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség meghűlés oltás gyógymód Pásztor Erzsi influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hangja is elment, ágynyugalomra van ítélve Pásztor Erzsi színésznő. A természetes gyógymódokban hisz, saját magát kúrálja. 

„Nagyon megfáztam, és nehezen jövök ki belőle. Ráadásul a hangom is elment” – mesélte a Ripostnak Pásztor Erzsi. A Kossuth-díjas színésznő minden óvintézkedést megtett, hogy betegség nélkül vészelje át a telet, de nem sikerült.

„Ugyan előadásom szerencsére nem volt, de forgattam a Jóban Rosszban című sorozatban. Jól éreztem magam, igazán kellemes munka volt, csak sajnos megkeserítette a betegségem. A forgatás után rohantam is haza pihenni” – folytatta.

Azt is elárulta, hogy orvosnál nem járt, sokat pihen és rengeteg mézes teát iszik.

Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő megfázással küzd Fotó: Polyák Attila - Origo

Csak a tehetősek engedhetik meg maguknak a pszichológust? – Most kiderül!http://www.life.hu/drlife/20190116-csak-a-tehetosek-engedhetik-meg-maguknak-a-pszichologust.htmlFogadjátok szeretettel Csernák Krisztina egészségszakpszichológus-jelölt írását a pénz és a szakemberválasztás kapcsolatáról. Dr. LifeOrigoSenkivel sem érintkezhetett az elvonókúra első napjaiban Curtis: ezt ígérte a menyasszonyahttp://www.life.hu/drlife/20190119-senkivel-sem-erintkezhetett-az-elvonas-elso-napjaiban-curtis.htmlMég családtagjaival és legfőbb támaszával, menyasszonyával sem érintkezhetett a rapper. Látogatót nem fogadhat, és egyelőre telefonhívást sem engedélyeznek neki, csak orvosaival beszélgethet. Így próbálják mindentől megóvni, ami a gyógyulását akadályozhatja. Dr. LifeOrigoPataki Zita méhében cisztát találtakhttp://www.life.hu/drlife/20190118-pataki-zita-meheben-cisztat-talaltak.htmlPataki Zita férjével együtt még utoljára belefogtak egy lombikprogramba, amelyről vlogot is készítettek. Még csak a kivizsgálásoknál tartanak, de máris akadt egy probléma. Dr. Life--Kórházba került az anorexiás ikerpár: a modelliskola sarkallta őket fogyásrahttp://www.life.hu/drlife/20190118-korhazba-kerult-az-anorexias-ikerpar-a-modelliskola-sarkallta-oket-fogyasra.htmlDasha és Masha a modelliskola hatására annyira lefogyott, hogy végül a kórházban kötöttek ki. Csaknem az életükbe került a koplalás. Dr. LifeOrigoIsmerd meg a 4-7-8 technikát, amellyel egy perc alatt elalhatszhttp://www.life.hu/drlife/20190118-ismerd-meg-a-478-technikat-amellyel-egy-perc-alatt-elalhatsz.htmlA 4-7-8 technikával egy perc alatt azok is álomba szenderülhetnek, akik egyébként alvásproblémákkal küzdenek. Dr. LifeOrigoFülöp herceget orvosi megfigyelés alatt tartják a baleset utánhttp://www.life.hu/drlife/20190118-fulop-herceget-orvosi-megfigyeles-alatt-tartjak-a-baleset-utan.htmlNapokig orvosi megfigyelés alatt kell tartaniuk Fülöp herceget, aki csütörtökön balesetet szenvedett autójával. Látszólag nem történt komoly baja, ám ebben a korban akár halálos kimenetelű is lehet egy ilyen eset, ha nem figyelnek az intő jelekre. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.