Mező Misi gerincsérvvel küzd

Forrás: Tv2, Shutterstock -
Mező Misi gerincsérv fájdalom A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mező Misi elárulta, gerincsérvvel küzd, de nem szeretne kés alá feküdni.

Mező Misinél gerincsérvet állapítottak meg az orvosok, ő azonban a fájdalom ellenére sem akar kés alá feküdni, tart ugyanis a komplikációktól.

Három éve derült ki, hogy gerincsérvem van, ami két ponton is jelentkezett. Szerencsére a koncertezésben nem gátol, bár vannak olyan napok, amikor fel sem tudok kelni, annyira fáj. Műteni lehetne, de egyelőre erről szó sincs, nagyon komoly beavatkozásnak számít, hiszen ha bármi rosszul sül el, annak maradandó következményei lehetnek" – nyilatkozta a Borsnak.

Mező Misi három éve küzd gerincsérvvel Forrás: Tv2, Shutterstock
Ezért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai ANikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoVajna Tímea évekkel ezelőtt azt mondta, hogy nem rendelkezik Andy Vajna vagyona feletthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-evekkel-ezelott-azt-mondta-hogy-nem-rendelkezik-andy-vajna-vagyona-felett.htmlAndy Vajna január 20-i halála kapcsán elkezdődtek a találgatások, vajon mekkora lehet a teljes vagyona. A tragikus hirtelenséggel elhunyt producer felesége, Vajna Tímea egyelőre még nem nyilatkozott, de sokak szerint az is kérdés, hogy vajon kap-e szerepet a férje után maradt birodalom rendezésében. Korábban a Life.hu-nak tett említést arról, hogy rendelkezhet-e Andy Vajna vagyona felett. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg – már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában elhunyt. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPalácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.