Boros Lajos tüdeje bevizesedett, egyelőre nem erőltetheti meg magát

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
betegség szívműtét tüdő Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb egészségi probléma nehezíti Boros Lajos gyógyulását: ezúttal a tüdeje vizesedett be, ami miatt nem végezhet testmozgást.

Már úgy tűnt, végre kezd felépülni Boros Lajos, a szívműtétje után újra erősödni kezdett és eljárt a konditerembe, hogy újraépítse izmait. Pár alkalom után azonban ismét szobafogságra ítélték az orvosok, a tüdeje ugyanis bevizesedett.

Ötször vagy hatszor jutottam el összesen a konditerembe, ahol sétáltam a gépeken, óvatosan bringáztam, de lefekvéskor, elalvás előtt fura rezonálást éreztem, légzéskor pedig sípoló hangot hallottam. Kiderült, hogy bevizesedett a tüdőm, amit háromszor lecsapoltak. Alkalmanként hat-hét deciliter folyadék gyűlt össze, de sajnos megint vizesedik. (...) A sportolástól eltiltottak, sétálnom sem szabadna, sőt, semmi megerőltetőt nem csinálhatok. Amikor a talajviszonyok engedik, néha kimegyek a levegőre, mert nem veszíthetem el a kondimat! Lassan csontváz vagyok!” – nyilatkozta a Blikknek a 71 esztendős rádiós, de hozzátette azt is, nagyon bízik benne, hogy ez az utolsó komolyabb megpróbáltatás és ezután minden rendbe jön.

Boros Lajos egyelőre nem edzhet Forrás: Facebook - Boros Lajos
Tóth Vera ismét szerelmes: új párjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-toth-vera-ismet-szerelmes-uj-parjarol-meselt.htmlÚgy tűnik, a költözés elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe. Mióta különköltözött testvérétől, rátalált a szerelem.TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--Drew Barrymore bemutatta eddig titkolt különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-drew-barrymore-bemutatta-eddig-titkolt-kulonleges-kepesseget.htmlKiderült, hogy Drew Barrymore eddig titkolta egyik különleges képességét, de most lerántotta róla a leplet. TV + Sztárok--Tatár Csilla szabadúszóként folytatja karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-tatar-csilla-szabaduszokent-folytatja-karrierjet.htmlTatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.TV + SztárokOrigoCurtis édesapja függőségéről írt életrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-curtis-edesapja-fuggosegerol-irt-eletrajzi-konyveben.htmlCurtis önéletrajzi könyvében írt arról, hogy édesapja is az alkohol rabja volt. TV + Sztárok--Megszólalt az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-megszolalt-az-eltunt-magyar-szineszno-moldovan-katalin-csaladja.htmlGyanítják, hogy Romániában lehet az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.