Műtét vár a Neoton egykori énekesnőjére, Pál Évára

Forrás: TV2 -
szemműtét műtét szürkehályog Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürkehályogműtétre készül Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője.

Pál Éva anyagi problémái mellett egészségi gondokkal is küzd. A Neoton egykori énekesnője elárulta, régóta szemüveget kell viselnie, most pedig szürkehályog miatt meg is kell műteni a szemét.

Szürkehályogműtétre készülök, már a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatokra járok. Sajnos mindkét szememet műteni kell. A ballal már homályosan látok, azt műtik először, de a jobb sem tökéletes. Egyik nap látom a tévét, a másik nap már nem, közelre szerencsére még elég jól látok” – mesélte a hot! magazinnak.

A volt Neoton-tag, Pál Éva megműtteti a szemét Forrás: TV2

Az egykori énekesnő amiatt viszont legalább fellélegezhet, hogy nem árverezik el hitellel terhelt otthonát.

Hosszú távon már nem tudnék munkát vállalni, mert még antidepresszánsokat szedek, így csak egy darabig bírom a terhelést. A koncertezésről viszont letettem. Már csak jótékonyságból szeretnék énekelni, nem törekszem arra, hogy újból színpadon legyek.”

Boros Lajos tüdeje bevizesedett, egyelőre nem erőltetheti meg magáthttp://www.life.hu/drlife/20190124-boros-lajos-tudeje-bevizesedett-egyelore-nem-eroltetheti-meg-magat.htmlÚjabb egészségi probléma nehezíti Boros Lajos gyógyulását: ezúttal a tüdeje vizesedett be, ami miatt nem végezhet testmozgást. Dr. LifeOrigoAndy Vajna már a haláli előtti hetekben is rosszul volthttp://www.life.hu/drlife/20190124-andy-vajna-mar-a-halali-elotti-hetekben-is-rosszul-volt.htmlEgy ismerős elárulta: Andy Vajna halála előtt nem sokkal a kórházban is összeesett. Dr. LifeOrigoKilenc személyisége van az egyedülálló amerikai anyának, Jane Hartnakhttp://www.life.hu/drlife/20190123-kilenc-szemelyisege-van-az-egyedulallo-amerikai-anyanak-jane-hartnak.htmlA 28 éves Jane Hartban legalább kilenc különböző személyiség él, akikről élete nagy részében szinte semmit nem tudott. Dr. LifeOrigoJennifer Stano kivetette a mellimplantátumait – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190123-jennifer-stano-kivetette-mellimplantatumait.htmlJennifer Stano úgy döntött, hogy már nem passzolnak hozzá a hatalmas mellei, ezért kivetette az implantátumait. Dr. LifeOrigoMultivitaminok C-vitamin-tartalmát tesztelték, meglepő az eredményhttp://www.life.hu/drlife/20190122-multivitaminok-cvitamin-tartalmat-teszteltek-meglepo-az-eredmeny.htmlFőként a téli hónapokban sokan nyúlnak a multivitamin-készítményekhez. De vajon tényleg annyi vitamint, különösen C-vitamint tartalmaznak ezek, mint ami a dobozra van írva? A Tudatos Vásárlók Egyesülete most multivitaminok C-vitamin-tartalmát tesztelte. Dr. Life--Pásztor Erzsit ledöntötte lábáról a betegség, a hangja is elmenthttp://www.life.hu/drlife/20190119-pasztor-erzsit-ledontotte-labarol-a-meghules-a-hangja-is-elment.htmlA hangja is elment, ágynyugalomra van ítélve Pásztor Erzsi színésznő. A természetes gyógymódokban hisz, saját magát kúrálja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.