Íme néhány különbség, amelyben eltér a férfi és a női szervezet

Forrás: Shutterstock -
betegség hallás férfi szervezet test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy számos különbség létezik a férfi és a női test között. Vannak azonban olyan eltérések, amelyeket kevesen vesznek észre, pedig akár konfliktust is okozhatnak a párkapcsolatban. 

Előfordult már veled is, hogy azon kaptatok össze a pároddal, hogy ő hangosabban szereti nézni a tévét, de a te füledet már egyenesen sérti? Ez azért van, mert a nők füle jobban érzékeli a magasabb hangokat. Ez a hazugságok esetén is hasznos lehet. A legtöbben magasabb hangon kezdenek beszélni, ha füllentenek, ezt a nők füle azonnal érzékeli, míg a férfiaké nem – írja cikkében a Joy.

A férfiakat hamarabb ledöntheti a lábukról a betegség Forrás: Shutterstock

Más különbségek is vannak a férfi és a női szervezetben. Például a nők hamarabb heverik ki a betegségeket. Te is megfigyelted már, hogy a párod egy kis torokfájástól is ágynak dől, míg te simán elmész két tárgyalásra, majd be is vásárolsz? Ez azért lehet, mert a nők testében nagyobb mértékben van jelen az ösztrogén, amely gyulladáscsökkentőként is funkcionál.

Jólesik, ugye, amikor a párod megmelegíti a hideg kezed vagy épp a hideg lábad? Ez azért is lehetséges, mert a nők testhőmérséklete akár két és fél fokkal is alacsonyabb lehet, mint a férfiaké.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.