Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálta a rák ellenszerét

Forrás: Dreamstime -
gyógyszer rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálták a rák ellenszerét, amely személyre szabható, és egy éven belül már kész is lesz.

Olyan csodagyógyszert fejlesztettek ki – legalábbis ezt állítják –, amely képes a rák gyógyítására. A nagyszerű felfedezés a The Jerusalem Postban jelent meg. A cikk szerint az Accelerated Evolution Biotechnologies (AEBi) kutatóinak sikerült a rák gyógyítására alkalmas szert kifejleszteniük, amely a ráksejteket támadja meg különböző peptidekkel egyszerre, tehát több fronton is harcol a daganatok ellen.

Csodagyógyszert fejlesztettek ki, legalábbi ezt állítják – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az összes, mutálódásra képes receptort támadja a MuTaTo, amelyet személyre is lehet szabni, mivel megállapítható a különböző vizsgálatokból, hogy az adott betegnél mely receptorok működnek rosszul – írja a 24.hu. Állítólag egy éven belül akár már használni is lehet a szert. Egyelőre egereken tesztelték, akiknek az egészséges sejtjeit nem támadta meg a gyógyszer. A klinikai kutatások hamarosan megkezdődnek. Addig azonban, amíg hivatalos tanulmány nincs az állítások alátámasztására, sajnos nem szabad komolyan venni az eredményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.