Boros Lajos állapota javul, már dolgozik, de autót nem vezet

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
betegség szívműtét Boros Lajos gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra dolgozik a népszerű rádiós, Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig volt kómában. Állapota már javul, autóját gyógyszerekre cserélte, de ezt nem bánja. 

„Azt mondta az egyik doktornőm: ha így halad, a végén magát még meggyógyítjuk” – kezdte az AC Newsnak Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig feküdt kómában.

A népszerű rádiós már jobban van, állapota fokozatosan javul. „Még sok-sok dolgot kell rehabilitálni, de írok, dolgozom, rádióműsort csinálok. Erre már engedélyt kaptam. Ez olyan, mint amikor az ember tisztában van vele, hogy hány méterre tudja elhagyni a lakást ahhoz, hogy utána még legyen ereje hazamenni” – mondta a lapnak Boros, aki sokszor érzi magát gyengének, a vizesedés miatt rengeteg vízhajtót kellett szednie, amitől nagyon lefogyott.

Boros Lajos sokkal jobban van, már dolgozik Forrás: Facebook - Boros Lajos

„Úgy tűnik, már betegségérzet nincs, csak utol kell érnem magam, a versenysúlyom kétharmadát kell fölszednem. Ennek érdekében pedig mindent elkövetek: zabálok! Szeretek enni, hála istennek, de ez sem egyszerű a cukorbetegségem miatt” – fogalmazott a rádiós. Elmondta: minden orvosi utasítást betart, ebben pedig a felesége is nagy segítségére van. Autót már nem vezet, de nem bánja.

„Eladtuk az autót, mert én mindenkire hallgattam. Gyakorlatilag felváltottam az autómat gyógyszerekre. Jó csere volt” – szögezte le Boros Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.