Túlélte az anyaméhben az abortuszt, így él ma Carrie – videó

abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carrie anyukája el akarta vetetni a babát, ám a beavatkozás nem sikerült, és egy hónap múlva kiderült, még mindig várandós. A kislány sérült szemekkel, féloldali bénultsággal született.

Carrie anyja az SBSK kisfilmjében arról beszélt, hogy reménytelennek tűnt akkoriban az élete, társ nélkül nevelte két gyerekét, és nem látta biztosítottnak, hogy egy harmadikat is fel tud nevelni. Az abortusz mellett döntött, ám az nem sikerült.

Az abortuszt túlélő Carrie elmondta, nem haragszik az édesanyjára, és jó a kapcsolatuk, bár a beavatkozás nyomait örökre magán viseli. A nőre 42 évesen a szerelem is rátalált, azóta pedig férjhez is ment.

Adri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoDöbbenetes módon tanult meg szaxofonozni Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-dobbenetes-modon-tanult-meg-szaxofonozni-marcellina-zenesz.htmlMarcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét, mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához.TV + SztárokOrigoA ValóVilág9 finalistái: Zsuzsu, Greg és Hunor - Ki nyeri szerinted a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20190217-a-valovilag9-finalistai-zsuzsu-greg-es-hunor-ki-nyeri-szerinted-a-jatekot.htmlA pénteki esti párbajon VV Zsuzsu tért vissza Roli ellen a ValóVilág villájában. Így azt már tudni lehet, hogy a játék finalistái: Zsuzsu, Greg és Hunor. A három villalakó vasárnap este fog megküzdeni egymással és közülük kerül ki a ValóVilág 9 győztese. Szerinted kinek kell megnyernie a játékot? Szavazz! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ma este Roli és Adri csap össze a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag-9-ma-este-roli-es-adri-csap-ossze-a-studioban.htmlRoli és Adri kezdettől fogva bonyolult kapcsolatára a vasárnap esti párbaj teheti fel a pontot. TV + Sztárok--Lelki okok miatt lett vegetáriánus Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-lelki-okok-miatt-lett-vegetarianus-peller-mariann-musorvezeto.htmlA színésznő egy traumatikus történés miatt döntött úgy, hogy hátralevő életében nem eszik többé húst. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.