Pápai Joci korábban kipróbálta a drogokat, ma már kávét sem iszik

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
drogok Pápai Joci függőség kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci jól tudja, milyen nehéz a függőségektől megszabadulni, éppen ezért igyekszik egészségesen élni, még a kávét is kiiktatta az életéből.

Pápai Joci elárulta, fiatalkorában ő is kipróbálta a kábítószereket. Saját bevallása szerint csak a bulikon beszélték rá a társai, de szerencsére még időben észbe kapott, és felhagyott vele.

A kábítószer nagyon csábító, és akik használják, azoknak közben nagyon jó érzést nyújthat. Azt érzik, hogy jár nekik mindez, ezért válnak a rabjává. Ám nekem ez nem tud újat mutatni, átestem ezen már tiniként, kipróbáltam a drogokat. (...) Volt egy ilyen korszakom, ha lehet ezt annak nevezni, mert nem tartott sokáig. A társaság vitt bele, de hamar abbahagytam. A cigit már nehezebben, fiatalkoromtól dohányoztam huszonegy éves koromig” – nyilatkozta a Blikknek.

Pápai Joci jól tudja, milyen nehéz a függőségektől megszabadulni Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mivel tudja, hogy mennyire nehéz a függőségektől megszabadulni, inkább a kávét is mellőzi az életéből.

Nemrégiben azt vettem észre, hogy egyre jobban kívánom a kávét, már tényező volt a napjaimban, mikor ihatom a következőt. Ez annyira megijesztett, hogy inkább abbahagytam, én nem leszek semminek sem a rabja” – állítja határozottan az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.