Szabó György, a bükki füvesember szerint gyógynövényekkel is segíthetjük a fogantatást

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
fogantatás terhesség Szabó György bükki füvesember várandós gyógynövény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos problémára jelenthetnek gyógymódot a gyógynövények, ezeket igyekszik másokkal is megismertetni Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Most azoknak adott tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak. 

Megfázásra, torokfájásra is ihatunk gyógyteákat, hiszen a gyógynövényekkel számos panaszunkat enyhíthetjük. Szabó György, a bükki füvesember tanácsát sokan kérik ki, amikor valamilyen egészségügyi problémával küzdenek.

Most a Fem3 Café műsorában azoknak adott tanácsot, akik éppen gyermekvállalás előtt állnak. Mint mondta: miután a pár lelkileg felkészült a gyermekvállalásra, egy belső tisztításon kell átesniük. „Amikor már áldott állapotba kerül a pár, a nőnek mindenképpen málnalevélteát kell innia 12 héten át. Ez erősíti a méhfalat, a méh izomzatát” – osztotta meg a nézőkkel a bükki füvesember.

Szülés előtt 2 héttel szintén a málnalevélteát javasolja minden reggel egy csészével a gát rugalmassága érdekében. Hangsúlyozta: a teakúrákat is az orvossal együttműködve kell végezni.

Pilát Gábor: Több figyelemre, több szeretetre van szükséged?http://www.life.hu/intim/20190219-pilat-gabor-a-kapcsolatok-melysegerol-a-figyelem-fontossagarol.htmlSajnálkozunk magunkban és panaszkodunk a barátoknak, hogy nem becsülnek meg minket. Talán válaszreakcióként mi is egyre kevesebb figyelmet és egyre kevesebb szeretetet adunk ahelyett, hogy ott beszélnénk róla, ahol a probléma felmerült: otthon. IntimOrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, hogy maszturbált a villában (18+)http://www.life.hu/intim/20190220-valovilag-9-vv-greg-elarulta-hogy-maszturbalt-a-villaban-18.htmlSzámos intim jelenetnek lehettünk tanúi a ValóVilág 9 villájában, ám most VV Greg olyat árult el, amit nem mutattak a kamerák. IntimOrigoA szakértő elárulta, mennyi az átlagos szexmennyiség egy párnál (18+)http://www.life.hu/intim/20190219-a-szakerto-elarulta-mennyi-az-atlagos-szexmennyiseg-egy-parnal-18.htmlSzámos pár úgy érzi, hogy nincs elég intimitás a kapcsolatukban, úgy gondolhatják, hogy mások bizonyára többször bújnak ágyba, mint ők. Ez sok konfliktust szülhet. Egy szakértő most elárulta, hogy mennyi az elégséges. IntimOrigoSzex várandósan: ezek a jótékony hatásaihttp://www.life.hu/intim/20190219-szex-varandosan-ezek-a-jotekony-hatasai.htmlA terhesség vége felé a párok már egyre ritkábban szexelnek, félnek ugyanis, hogy esetleg kárt tesznek a babában vagy koraszülés lesz az együttlét vége. Kiderült azonban, hogy ezek tévhitek és vannak pozitív hatásai is a terhesszexnek. Nézzük, melyek ezek! IntimThinkstockA filmes szexjelenetek sokszor csúsznak félre: íme, néhány ilyen történet (18+)http://www.life.hu/intim/20190219-a-filmes-szexjelenetek-sokszor-csusznak-felre-ime-nehany-ilyen-tortenet.htmlA filmes szexjelenetekben minden tökéletesnek tűnik, de valójában komoly összehangolt munka előzi meg azt a néhány másodpercet, és még így is sokszor csúsznak félre a dolgok. A Cosmopolitan összegyűjtött néhány filmes esetet, amikor nem ment minden a tervek szerint. IntimOrigoHihetetlen üzenetet kapott a randi után partnerétől az egyedülálló anyukahttp://www.life.hu/intim/20190219-elkepeszto-uzenetet-kapott-a-randi-utan-partneretol-az-egyedulallo-anyuka.htmlKínos randiélményéről vallott egy brit nő. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.