Michael Jackson orvosa azt állítja, hogy Jacko inkontinenciával küzdött

Forrás: Getty Images -
halál Michael Jackson óvszer Conrad Murray inkontinencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zavarba ejtő részleteket árult el Michael Jackson egészségi állapotáról a megölésével vádolt orvos, Conrad Murray. Természetesen arra nincs bizonyíték, hogy minden valóban úgy történt-e, ahogyan elmondta, mindenesetre azt állítja, hogy ő maga húzott óvszert a pop királyának péniszére annak inkontinenciaproblémái miatt. 

"Szeretnéd tudni, hogy milyen közel álltam Michaelhöz? Óvszert kellett húznom a péniszére, mert csöpögött a vizelete" – idézte a Mirror Conrad Murray szavait. Őt vádolták meg azzal, hogy gondatlanságból megölte Michael Jacksont.

A bíróság börtönre is ítélte az orvost, aki most azt állítja, hogy a pop királya súlyos inkontinenciával küzdött. Mint mondta: mindig sötét nadrágot viselt, mert csöpögött a vizelete, éjszakára pedig óvszert kellett húzni a péniszére, hogy száraz maradjon az ágyneműje. Murray szerint Jacko nem tudta, hogyan kell felhúzni egy óvszert, ezért volt szükség az ő segítségére. A gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt doktor szerint Jackson gyógyszert is szedett a prosztataproblémáira.

Michael Jackson orvosa kitálalt Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.