Tatár Csilla állandó fájdalmakkal él

Forrás: Hirling Bálint/Origo -
Tatár Csila fájdalom térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla állandó fájdalommal küzd, nagy valószínűséggel műteni is kell.

Tatár Csilla egyik kedvenc elfoglaltsága a futás, ám úgy tűnik, vissza kell vennie a tempóból.

Tatár Csilla Forrás: Hirling Bálint/Origo

"Nagyon szerettem volna maratont futni, de a térdemmel vannak problémák. Egy hete voltam orvosnál, ott derült ki, hogy baj van. Van egy szövet, ami megvastagodott, az pedig nyomja a porcot és az ízületeket, és úgy néz ki, hogy meg is kell műteni, bár ezt szeretném elkerülni. Állandó fájdalmat érzek, de érdekes, ha állok, akkor nem, viszont ülni alig tudok"mesélte a Blikknek Csilla, aki a napokban vehette át a legfittebb műsorvezetőnek járó díjat egy gálán.

15 éves lett Leticia Calderon Down-szindrómás kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20190221-15-eves-lett-leticia-calderon-down-szindromas-kisfia.htmlLeticia Calderon egy csodás bejegyzést tett közzé Down-szindrómás fia 15. születésnapja alkalmából. Dr. Life--Kellemetlen tüneteket okozhatnak testünkben a gócokhttp://www.life.hu/drlife/20190221-kellemetlen-tuneteket-okozhatnak-testunkben-a-gocok.htmlRégóta nem érzed jól magad a bőrödben? Lehet, hogy a kellemetlen tüneteket a testedben lévő gócok okozzák. Dr. Life--Boros Lajost újra megműtik, de még várnia kellhttp://www.life.hu/drlife/20190221-boros-lajost-ujra-megmutik-de-meg-varnia-kell.htmlNehéz időszakon van túl Boros Lajos, ám az egészsége egyre javul, már sokkal jobban érzi magát. A körülményektől függően hamarosan még egy műtét várhat rá. Dr. LifeOrigoA pilonidiális ciszta már az üléstől kialakulhat: nem veszélytelenhttp://www.life.hu/drlife/20190221-a-pilonidialis-ciszta-mar-az-ulestol-kialakulhat-nem-veszelytelen.htmlA pilonidiális ciszta jellemzően a férfiak betegsége, ami a felesleges kilókkal és erősebb testszőrzettel rendelkezők, illetve ülő életmódot folytatók körében fordul gyakrabban elő, sajnos elég kellemetlen helyen, a farpofák találkozásánál. Dr. Sipos Péter, a Duna Medical Center sebész szakorvosa elmondja, hogy milyen kezelési formák érhetők el, és milyen tünetek esetén érdemes azonnal szakorvoshoz fordulnunk. Dr. LifeOrigoSzabó György, a bükki füvesember szerint gyógynövényekkel is segíthetjük a fogantatásthttp://www.life.hu/drlife/20190220-szabo-gyorgy-a-bukki-fuvesember-szerint-gyogynovenyekkel-is-segithetjuk-a-fogantatast.htmlSzámos problémára jelenthetnek gyógymódot a gyógynövények, ezeket igyekszik másokkal is megismertetni Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Most azoknak adott tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak. Dr. LifeOrigoVal Kilmer jobban van a torokrákja utánhttp://www.life.hu/drlife/20190221-val-kilmer-jobban-van-a-torokrakja-utan.htmlVal Kilmer hosszú ideig küzdött a torokrákkal, de úgy tűnik, már jobban van. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.