Zacher Gábor elmondta véleményét Curtisről

rehab elvonókúra Zacher Gábor Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zacher Gábor is kifejtette véleményét Curtis elvonókúrájával kapcsolatban.

Curtis nemrég azt nyilatkozta, hogy testmozgással és szaunázással próbálták őt kigyógyítani a hathetes rehabon. Mindez azért is furcsa, mert a szakemberek szerint ilyenkor nem ajánlott az intenzív sportolás, és többnyire nem ilyen módszerekkel szokták leszoktatni a pácienseket.

Megszólalt az ügyben Zacher Gábor toxikológus is, aki az ATV műsorában kifejtette, Curtist nagyon tiszteli azért, mert fel merte vállalni a nyilvánosság előtt, hogy kezelteti magát. Ugyanakkor azt mondja, a rendes elvonókúrák nem 6 hétig, hanem legalább másfél évig tartanak.

Nem azt mondom, hogy kamuterápia, mert valami kis pluszt tud adni a történethez. Amit ebben a dologban én borzasztó fontosnak tartok, hogy felvállalta. A másik szembesítette vele, és ki mert állni a nyilvánosság elé, és példát tud mutatni esetleg másoknak. Egy olyan fickóról van szó, akinek majd 200 ezres követőtábora van. (...) De az, hogy 6 hét, bent vagyok, kiszedik belőlem a kábítószert és megváltozik az életem... Ez azért nem ilyen egyszerű. Mert alapvetően egy klasszikus rehab legalább másfél év."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.