Koós János karja még mindig nem százszázalékos a műtét után

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
műtét Koós János koncert kar gyógytorna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színpadon még mindig energikus a 81 éves Koós János, ám a magánéletben nem mindig érzi magát százszázalékosnak. A karja, amit egy baleset után meg kellett műteni, még mindig nem működik tökéletesen. 

„Ha a színpadon vagyok, nincs semmi bajom, semmi sem fáj. Kinézek, és látom a nézők mosolygó arcát, az mindenért kárpótol” – mondta a Borsnak Koós János, akinek a civil életben egy súlyos sérülés árnyékolja be a mindennapjait. Bár a színpadon energikus a 81 éves művész, a hétköznapokban akadnak nehézségei.

Koós Jánosnak még mindig vannak gondjai a műtött karjával Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekes még 2017-ben szenvedett balesetet. Klapka György temetéséről ment haza, amikor a háza előtt elcsúszott. Kificamodott a válla, meg kellett műteni. A sérült karja még mindig nehezen mozog.

„A mai napig gyógytornára járok, az orvosok ugyan biztatnak, de ők is, én is tudom, ebből nem lesz már tökéletes váll soha. Meg kellett tanulnom egy karral élni, de már egész jól megy. A legfontosabb, hogy ez a sérülés semennyire sem akadályozza a szakmai életemet” – fogalmazott Koós János, akinek a naptára máris kezd megtelni a nyári koncertekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.