plasztikai műtét ciszta mellek aszimmetrikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabyval két alkalommal is elbántak az orvosok: gyermekként egy cisztát távolítottak el úgy a melléből, hogy a mellszövetekből is kivettek véletlenül, és emiatt később az egyik melle nem tudott rendesen kifejődni. A felnőttkori plasztikai műtétjét pedig elrontották.

A 29 éves Gaby mindössze két hónapos volt, amikor a jobb hónaljából egy cisztát kellett az orvosoknak eltávolítaniuk. Szerencsére a szakemberek ezzel megmentették az életét, viszont a keblei az évek során nem tudtak egyformán nőni.

Amikor eltávolították a cisztát, nem vették észre, hogy véletlenül a mellszövetből is eltávolítottak egy darabot és emiatt nem tudott rendesen kifejlődni. Erre csak tinédzserkoromban jöttem rá...” – idézi a nő szavait a The Sun.

21 esztendősen úgy döntött, mellműtétre vállalkozik, ám a beavatkozás nem sikerült jól. Ahelyett, hogy szimmetrikussá váltak volna a keblei, csak még rosszabb lett a helyzet.

Amikor felébredtem és megláttam az eredményt, úgy éreztem, mintha lemészárolták volna a mellemet. Vigasztalhatatlan voltam.”

Gaby emiatt melltartót is csak úgy tud hordani, hogy a nagyobbik mellének bimbóját sebtapasszal leragasztja, ugyanis mindig kilóg. Most abban reménykedik, hogy egy újabb plasztikai műtéttel végre helyrehozhatják a hibát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.