Öt év után tért vissza a színpadra Boros Lajos

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
színpad kóma visszatérés Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos öt év után először állt színpadon. A közönségnek elárulta, négy pszichológus is segített neki abban, hogy teljesen rendbe jöjjön lelkileg is a szívműtétje után.

Nagyon várták már vissza a rajongók Boros Lajost, aki végre a napokban újra a színpadon állhatott. A Blikk azt írja, az egykori rádiós izgatottan várta a fellépést és a műsorvezetőnek élete egyik legnehezebb időszakáról is vallott. Hetekig kómában volt a szívműtétje után, és ezt követően is még sokáig a kórházban kellett maradnia. Volt ideje tehát gondolkodni, és mint mondja, pszichológusra is szüksége volt ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

Volt egy holtpontom. Feküdtem az ágyban, bámultam az unalmas plafont, mert nem tudtam mást, nem volt erőm elfordítani a fejem. Azon agyaltam, mi a francért vagyok én itt. Azt gondoltam, mindenki összeesküdött ellenem, nekem innen el kell szöknöm! Összesen négy pszichológus dolgozott rajtam, az elsőnek rongyosra sírtam a vállát, mert annyira sajnáltam magam.”

Boros Lajos öt év után tért vissza a színpadra Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Így védekezz a nátha ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190227-natha-elleni-vedekezes.htmlNem létezik tökéletes módszer a nátha elkerülésére, azonban sokat tehetünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzés veszélyeit. Dr. LifeOrigoRosszul lett az Exatlon forgatásán Palik László, infúzióra kötöttékhttp://www.life.hu/drlife/20190228-rosszul-lett-az-exatlon-forgatasan-palik-laszlo-infuziora-kotottek.htmlAz ájulás szélére került Palik László a TV2 Exatlon Hungary műsorának forgatásakor. A műsorvezetőt a helyi stáb személyzete kórházba is akarta vinni, de a műsorvezető nem akarta, hogy miatta álljon a munka, így infúzióval hozták rendbe. Dr. LifeOrigoKiderült, milyen gyakran érdemes mosni a törölközőthttp://www.life.hu/drlife/20190227-kiderult-milyen-gyakran-erdemes-mosni-a-torolkozot.htmlKiderült, miért veszélyes, ha sokáig nem mossuk ki a törölközőnket. Dr. LifeOrigoAszimmetrikus mellekkel kénytelen élni egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20190227-aszimmetrikus-mellekkel-kenytelen-elni-egy-no.htmlGabyval két alkalommal is elbántak az orvosok: gyermekként egy cisztát távolítottak el úgy a melléből, hogy a mellszövetekből is kivettek véletlenül, és emiatt később az egyik melle nem tudott rendesen kifejődni. A felnőttkori plasztikai műtétjét pedig elrontották. Dr. LifeOrigoTúlhajtotta magát a Stolen Beat énekese, Buzás Bencehttp://www.life.hu/drlife/20190227-tulhajtotta-magat-a-stolen-beat-enekese-buzas-bence.htmlTúlhajtotta magát a Stolen Beat énekese, Buzás Bence. Dr. LifeOrigoZacher Gábor elmondta véleményét Curtisrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190222-zacher-gabor-elmondta-velemenyet-curtisrol-egy-klasszikus-rehab-legalabb-masfel-ev.htmlZacher Gábor is kifejtette véleményét Curtis elvonókúrájával kapcsolatban. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.