Vírusként terjed az egyszerű módszer: így lehet megszüntetni a fejfájást ruhacsipesszel

fejfájás trükk ruhacsipesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon vírusként terjed Elizabeth Hayes posztja, aki megmutatta, hogyan mulasztja el fejfájását egy ruhacsipesszel.

A háromgyerekes anyuka azt állítja, hogy elmúlik a fejfájás akkor, ha a hüvelyk- és mutatóujjunk közötti részre egy ruhacsipeszt csíptetünk. A posztját egy hét alatt 257 ezerszer osztották meg.

Az asszonynak már fél napja fájt a feje, és semmi sem segített rajta, amikor kétségbeesésében elkezdett az interneten keresgélni. Rátalált egy Aculief nevű eszközre, ami egy ruhacsipeszhez hasonlítható, és a hüvelyk- és a mutatóujj közé kell csíptetni. A szerkezet az LI4 akupresszúrás pontot stimulálja, és ez elmúlasztja a fejfájást. Elizabeth nem rendelte meg az eszközt, hanem egy ruhacsipesszel helyettesítette, és tökéletesen működött. Az asszony azt állítja, hogy 20 perc után már csak feleannyira fájt a feje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.