Király Linda nem vállalja az agyműtétet

Forrás: Király Linda/Instagram -
agyműtét Király Linda hormonális betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda agyalapimirigy-daganattal küzd, egy komplett orvosi csapat dolgozik rajta – írja a Blikk. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Súlyos hormonális betegséggel küzd az énekesnő, azonban az orvosi kezelések hatásosak: sokat fogyott.

"Jó helyen vagyok az életemben, a karrierem új állomáshoz érkezett: új magyar nyelvű lemezem mellett két nagy költségvetésű hollywoodi filmhez is főcímdalt énekelek: az egyiknek Leonardo DiCaprio a producere" – mondta a Borsnak Linda, aki a betegségével járó változásokat egy állapotnak fogja fel. Szerencséje van, mert kiváló orvosok segítik. "Három gyógyszert szedek: a pajzsmirigyemre, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciámra. Emellett vitaminkúrán vagyok. Kiváló orvosi csapat van körülöttem, fizikailag és lelkileg is elindult a változás. Nem tudom, mennyit fogytam, nem szeretném a mérlegen stresszelni magam. Létezik egy műtéti megoldás is, de nekem a gyógyszeres a jobb. Bizonyos esetekben túl kockázatos lenne, például élethosszig tartó hormonpótlásra lehet szükség."

Király Linda nem vállalja az agyműtétet Forrás: Király Linda/Instagram

Aggodalomra ad okot Erzsébet királynő legújabb fotójahttp://www.life.hu/drlife/20190302-aggodalomra-ad-okot-erzsebet-kiralyno-legujabb-fotoja.htmlA legfrissebb sajtófotókon Erzsébet királynő kezének lilás-kékes színe van. Az internet népe aggódik az uralkodó egészségéért.Dr. Life--Komoly operáción esett át Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190302-komoly-operacion-esett-at-demjen-ferenc.htmlA Bors úgy tudja, hogy csípőműtéten esett át Demjén Ferenc. Jelenleg rehabilitáción van. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoStroke-ot kapott Luke Perry színészhttp://www.life.hu/drlife/20190301-stroke-ot-kapott-luke-perry-szinesz.htmlLuke Perry, a Beverly Hills 90210 sztárja súlyos stroke-ot kapott. Dr. Life--Férfi és női kozmetikumok: van köztük különbség?http://www.life.hu/drlife/20190227-ferfi-es-noi-bor-es-kozmetikumok-kulonbseg.htmlA drogériák polcain külön sorakoznak a férfiaknak és külön a nőknek szánt arcápoló termékek, kozmetikumok. De tényleg van különbség a bőrünk közt? Használhatnak a férfiak nőknek szánt arckrémet, és bátran nyúlhatunk a férfi tusfürdő után, ha kifogyott a sajátunk? – ezekre a kérdésekre dr. Képíró László bőrgyógyász szakorvos segítségével keressük a választ. Dr. LifeOrigoEzért lett rosszul Palik László az Exatlon Hungary forgatásánhttp://www.life.hu/drlife/20190301-ezert-lett-rosszul-palik-laszlo-az-exatlon-hungary-forgatasan.htmlPalik László mindenkire nagyon ráijesztett az Exatlon Hungary forgatásán, mikor rosszul lett. Kiderült, hogy túlhajtotta magát. Dr. Life--Így védekezz a nátha ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190227-natha-elleni-vedekezes.htmlNem létezik tökéletes módszer a nátha elkerülésére, azonban sokat tehetünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzés veszélyeit. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.