Komoly operáción esett át Demjén Ferenc

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
operáció Demjén Ferenc rehabilitáció csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy csípőműtéten esett át Demjén Ferenc. Jelenleg rehabilitáción van.

A Bors egyik olvasója látta meg Demjént, ahogy lassan, sántikálva, kísérővel sétál. A lap megkeresésére a zenész menedzsmentje közleményben tájékoztatott:

„Demjén Ferenc egy tervezett, korrekciós beavatkozáson van túl. Ennek időzítése a szokásos téli szabadsága idejére esett, hiszen ebben az időszakban nincsenek koncertek. A Kossuth-díjas művész jó egészségnek örvend, jó hangulatban készül a 2019-es szezonra, amelynek első állomása Sopronban lesz április közepén. Ebben az évben is közel ötven koncerten lép a közönsége elé, a fellépéseknek egyik kiemelkedő állomása lesz a június 28-i Budapest Park-koncert. A koncerteket nem érinti az elvégzett operáció."

Demjén Ferenc csípőműtéten esett át Fotó: Hirling Bálint - Origo


A művész egyik közeli barátja elárulta a lapnak, hogy Rózsi nagyon jól viselte a beavatkozást, végig a gyógyulás lebegett a szeme előtt. Betartja az orvosok utasításait, nem éli meg traumaként, hogy ez történt vele.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.