Kulcsár Edina beteg lett, napokra eltűnt az Instagramról

betegség Kulcsár Edina Instagram gyógyulás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papír zsebkendővel és orrspray-vel körülvéve fekszik Kulcsár Edina Instagram-oldalára feltöltött legújabb fotóján. Napokra eltűnt a közösségi oldalról, ezzel adott most magyarázatot. 

„Ezzel a borzasztó képpel szeretném megindokolni, hogy miért nem posztolok 3 napja” – írta Kulcsár Edina Instagram-oldalára.

Úgy tűnik, a modell megbetegedett, ez volt az oka annak, hogy rajongói napokig nem hallottak róla. Most kommentben próbálják tanácsokkal ellátni.

„A C vitamin volt az én megmentőm szintén 3 hét után napi 5000 mg 3 nap alatt helyre tett” – írta az egyik hozzászóló. Volt, aki azért dicsérte Kulcsár Edinát, mert nemcsak a jó dolgokról ad hírt a közösségi oldalán, hanem az ilyen pillanatokat is megosztja követőivel.

Tiffany Wedekind nyolcszor gyorsabban öregszik, mint az egészséges emberekhttp://www.life.hu/drlife/20190303-tiffany-wedekind-nyolcszor-gyorsabban-oregszik-mint-az-egeszseges-emberek.htmlTiffany Wedekind megpróbálja élete minden percét kiélvezni, hiszen neki kevesebb adatott: nyolcszor gyorsabban öregszik, mint a hétköznapi emberek. Dr. Life--Myra Ali, a pillangóbőrű nő folyamatos fájdalomban élhttp://www.life.hu/drlife/20190303-myra-ali-a-pillangoboru-no-folyamatos-fajdalomban-el.htmlA pillangóbőrű Myra Ali élete csupa küzdelem: folyamatos a fájdalma, és állandóan operálják a könnyen szakadó bőre miatt. Dr. LifeOrigoVírusként terjed az egyszerű módszer: így lehet megszüntetni a fejfájást ruhacsipesszelhttp://www.life.hu/drlife/20190302-igy-lehet-megszuntetni-a-fejfajast-ruhacsipesszel.htmlA Facebookon vírusként terjed Elizabeth Hayes posztja, aki megmutatta, hogyan mulasztja el fejfájását egy ruhacsipesszel. Dr. Life--Király Linda nem vállalja az agyműtétethttp://www.life.hu/drlife/20190302-kiraly-linda-nem-vallalja-az-agymutetet.htmlKirály Linda agyalapimirigy-daganattal küzd, egy komplett orvosi csapat dolgozik rajta – írja a Blikk. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Dr. LifeOrigoAggodalomra ad okot Erzsébet királynő legújabb fotójahttp://www.life.hu/drlife/20190302-aggodalomra-ad-okot-erzsebet-kiralyno-legujabb-fotoja.htmlA legfrissebb sajtófotókon Erzsébet királynő kezének lilás-kékes színe van. Az internet népe aggódik az uralkodó egészségéért. Dr. Life--Komoly operáción esett át Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190302-komoly-operacion-esett-at-demjen-ferenc.htmlA Bors úgy tudja, hogy csípőműtéten esett át Demjén Ferenc. Jelenleg rehabilitáción van. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.