Évekkel ezelőtt rohammentő vitte kórházba Sütő Enikőt pánikrohama miatt

mentő modell pánikroham Sütő Enikő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő elárulta, korábban pánikbetegséggel küzdött, és a legelső rohamakor rohammentővel kellett őt kórházba szállítani.

Csak kevesen tudják, hogy Sütő Enikő korábban pánikbetegséggel küzdött. Szerencsére gyógyszerek nélkül sikerült megszabadulnia tőle, ugyanakkor a mai napig tisztán emlékszik arra a napra, amikor először volt rohama. Azt hitte, meg fog halni.

Egy kis szobába zárva két hónapig csak tanultam... Ekkor jött az első pánikrohamom, ám akkor még pontosan nem tudták, hogy az mi lehet. Rohammentővel vittek be az intenzívre, és én biztos voltam benne, hogy harminc percen belül már nem fogok élni. A halálfélelem olyan szinten elborította az elmémet, hogy egyszerűen abban a pillanatban lelki rokkanttá tett" – idézi Sütő Enikő szavait Jakupcsek Gabriella műsorából a Bors.

Sütő Enikő szörnyű pillanatokat élt át Forrás: Fem3Café

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.