A magyar modell, Hódosi Anita köpölyözés után mutatta meg pucér testét – Fotó

Hódosi Anita modell meztelen köpölyözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köpölyözés után mutatta meg pucér testét a magyar modell, Hódosi Anita.

Az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar modell, Hódosi Anita köpölyözésen járt. Az eljárás egy tradicionális kínai módszer, amely során speciális csészéket helyeznek a testre. Ezek vákuumot képeznek, és a terápia után vörös foltok jelennek meg ideiglenesen a bőrön.

A szépség most anyaszült meztelenül mutatta meg magán a méretes pöttyöket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First time for everything ... Scarlet Johanssoning #ouch #scarletjohanssoning #backselfie

Anita Hodosi (@anitahodosi) által megosztott bejegyzés,

Teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis szexeltek egy buszon (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190313-teljesen-idegenek-voltak-egymasnak-megis-szexeltek-egy-buszon-18.htmlNem bírt a vágyaival egy 29 éves férfi és egy 32 éves nő a Manchesterből Exeterbe tartó 10 órás buszúton. Bár teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis az utasok szeme láttára kezdtek szeretkezni. TV + Sztárok--Sztárhasonmások: Katy Perrynek és Miley Cyrusnak is van ikertornyahttp://www.life.hu/sztarok/20190313-sztarhasonmasok-katy-perrynek-es-miley-cyrusnak-is-van-ikertornya.htmlRengetegen szeretnének hasonlítani a példaképükre, sokan ezért odáig is elmennek, hogy kés alá fekszenek, az alábbi embereknek azonban nem volt szükségük semmilyen beavatkozásra ahhoz, hogy a megszólalásig hasonlítsanak egy világsztárra. Ők így születtek, és zavarba ejtő, mennyire azonosak a vonásaik: talán még az anyjuk is összetévesztené őket. TV + SztárokOrigoMichelle Lewin fitneszmodell fenekét megharapta egy strandmalachttp://www.life.hu/sztarok/20190313-michelle-lewin-fitneszmodell-feneket-megharapta-egy-strand-malac.htmlNem mindennapi baleset történt Michelle Lewin fitneszmodellel. A fiatal nő a Bahamákra látogatott, ahol az egyik strandmalac megharapta a fenekét. TV + Sztárok--A fürdőkádból posztolt Pásztor Anna – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-a-furdokadbol-posztolt-pasztor-anna.htmlPásztor Anna egy pucér képpel lepte meg követőit. TV + Sztárok--Így néz ki most Suri Cruise – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-igy-nez-ki-most-suri-cruise.htmlVégre friss fotók készültek Suri Cruise-ról: anyukájával együtt kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Szandi és Pataky Attila az álhírekről beszéltek: sokszor esnek áldozatulhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-szandi-es-pataky-attila-az-alhirekrol-beszeltek-sokszor-esnek-aldozatul.htmlSzandi és Pataky Attila felhívták a figyelmet az álhírek káros hatására: mindketten rendszeresen áldozatul esnek ilyen oldalaknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.