A szerencsejáték rabja lett a legendás focista, Paul Merson

Forrás: WireImage/2011 Mike Marsland/Mike Marsland -
Paul Merson szerencsejáték focista labdarúgó függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen tönkrement a britek legendás labdarúgója, Paul Merson.

Paul Merson az Arsenal labdarúgócsapat egyik legnagyobb sztárjának számított a 90-es években. A férfinak azonban a visszavonulása után teljesen kicsúszott a lába alól a talaj: drogozni kezdett, alkoholista lett, és a szerencsejáték rabjává vált. Szinte minden vagyonát elherdálta, teljesen szétesett az élete.

Paul Merson teljesen tönkrement Forrás: WireImage/2011 Mike Marsland/Mike Marsland

A szerencsejáték teljen magába szippantott, átvette felettem az irányítást, ez a világ legrosszabb függősége. Az elmúlt három évtizedben háromszor is a mélyponton voltam, és többször összeomlottam. De ma már nem félek róla beszélni" – mesélte a The Sunnak.

A labdarúgó több elvonókúrán is részt vett, de a mai napig nincs teljesen jól, és folyamatosan harcol a függősége ellen.

Teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis szexeltek egy buszon (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190313-teljesen-idegenek-voltak-egymasnak-megis-szexeltek-egy-buszon-18.htmlNem bírt a vágyaival egy 29 éves férfi és egy 32 éves nő a Manchesterből Exeterbe tartó 10 órás buszúton. Bár teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis az utasok szeme láttára kezdtek szeretkezni. TV + Sztárok--Sztárhasonmások: Katy Perrynek és Miley Cyrusnak is van ikertornyahttp://www.life.hu/sztarok/20190313-sztarhasonmasok-katy-perrynek-es-miley-cyrusnak-is-van-ikertornya.htmlRengetegen szeretnének hasonlítani a példaképükre, sokan ezért odáig is elmennek, hogy kés alá fekszenek, az alábbi embereknek azonban nem volt szükségük semmilyen beavatkozásra ahhoz, hogy a megszólalásig hasonlítsanak egy világsztárra. Ők így születtek, és zavarba ejtő, mennyire azonosak a vonásaik: talán még az anyjuk is összetévesztené őket. TV + SztárokOrigoMichelle Lewin fitneszmodell fenekét megharapta egy strandmalachttp://www.life.hu/sztarok/20190313-michelle-lewin-fitneszmodell-feneket-megharapta-egy-strand-malac.htmlNem mindennapi baleset történt Michelle Lewin fitneszmodellel. A fiatal nő a Bahamákra látogatott, ahol az egyik strandmalac megharapta a fenekét. TV + Sztárok--Peller Anna és Lukács Miki megmutatták tablóképeikethttp://www.life.hu/sztarok/20190314-peller-anna-es-lukacs-miki-megmutattak-tablokepeiket.htmlVicces pillanatokat tud okozni, amikor az ismert emberek megmutatják, hogyan néztek ki gyermekkorukban. Most Peller Anna és Lukács Miki mutatták meg tablóképeiket. TV + SztárokOrigoEljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.