Egy évig biztosan nem lép még színpadra Cserhalmi György

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség színész Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserhalmi Györgyöt először 2017 tavaszán operálták, előbb térd-, majd gerincműtéten esett át. A színházi munkához még nem térhetett vissza, nem érzi magát elég erősnek ehhez.

„Nagyon sokan biztatnak, de legalább egy év még, úgy gondolom, mire színpadra tudok lépni. A fejem kiadott egy parancsot, amit a testem nem hajt végre” – fogalmazott a vajdasági RTV riportműsorában Cserhalmi György. „Tündökölni sajnos már nem fogok, de talán ilyen tompított fénnyel menni fog a dolog” – tette hozzá és azt is elmondta, hogy amíg nem játszik színpadon, addig osztályával, a Kaposvári Egyetem végzős színészeivel és unokáival foglalkozik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nekem mint osztályfőnöknek kötelességem, hogy segítsem a tanítványaimat, mindenben. Reggeltől estig tanítok, azt kell mondanom, hogy soha eddigi életemben nem vettem ennyire komolyan semmit. Annál is inkább, mert emberekért felelek. Azok után is, hogy elválunk ötödév végén. Sok függ azon, hogy milyen töltettel mennek el az egyetemről” – idézi a Blikk.

„Elképesztő energiával dolgozik nap mint nap, és láthatóan nagyon élvezi a közös munkát az osztályával” – nyilatkozta a lapnak a Nemzeti Színház sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.