Asperger-szindrómát diagnosztizáltak Amy Schumer férjénél

Amy Schumer betegség autizmus Asperger-szindróma férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Schumer elárulta, férjénél Asperger-szindrómát diagnosztizáltak.

A Netflixen jelenik meg hamarosan egy kisfilm Amy Schumerről, amelyből máris nyilvánosságra hoztak egy részletet. Ebben a várandós színésznő megdöbbentő dolgot árul el: férjénél, Chris Fischernél Asperger-szindrómát diagnosztizáltak az orvosok.

Kezdettől fogva tudom, hogy a férjem agya egy kicsit másabb, mint az enyém. Az orvosok Asperger-szindrómát diagnosztizáltak nála. Ez az autizmus spektrumzavarainak egyik típusa. Egyébként vicces, mert pont azokba a tulajdonságaiba szerettem bele, amelyek a betegség tünetei. Nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal, senki nem mondhatja meg neki, hogy mit tegyen” – idézi a színésznő szavait az ET Online.

Amy Schumer férje betegségéről vallott Forrás: Getty Images for Comedy Central/2015 Getty Images/Brad Barket
M. Richárd első szívműtéte sikertelen volthttp://www.life.hu/drlife/20190319-m-richard-elso-szivmutete-sikertelen-volt.htmlRövidesen újabb beavatkozásnak kell alávetnie magát M. Richárdnak, a Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottjának. A férfi első szívműtéte sikertelen volt. Dr. Life--Sas József jobban érzi magát, elhagyhatta a kórházathttp://www.life.hu/drlife/20190319-sas-jozsef-jobban-erzi-magat-elhagyhatta-a-korhazat.htmlJó hírek érkeztek Sas Józsefről: a humorista egyre jobban érzi magát és a kedve is jó. Dr. Life--A vásárlásmánia a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőkethttp://www.life.hu/drlife/20190312-a-vasarlasfuggoseg-a-ferfiakat-epp-ugy-erinti-mint-a-noket.htmlHallottál már az oniomániáról? Ha a szó idegenül is cseng, az általa jelölt tevékenység már többeknek lehet ismerős. A sokak által ismert vásárlási mániát hívja így a szakirodalom. Aki nem tud megálljt parancsolni a költekezésnek, nemcsak egyszerűen hóbortos és gyenge akaratú. Az oniománia ugyanolyan mániás-kényszeres betegség, függőség, akárcsak az evészavarok, az alkohol- vagy a kábítószerfüggés. De míg az alkoholista le tudja tenni az italt, a szerencsejátékos el tudja kerülni a nyerőgépeket, vásárolnia mindenkinek kell. A vásárlásmániát pont ez teszi olyan veszélyessé. Dr. LifeOrigoKínszenvedés lehet a leszokás az antidepresszánsokról, mondja két pszichiáterhttp://www.life.hu/drlife/20190318-kinszenvedes-lehet-a-leszokas-az-antidepresszansokrol-mondja-ket-pszichiater.htmlA szorongás, az áramütésérzés, a rossz hangulat, a szédülés és az álmatlanság csak néhány tünet azok közül, amelyekről a páciensek beszámoltak, amikor elhagyták a depresszióra felírt szereket, írja az angol Daily Mail Online az egészségrovatában megjelent cikkében. Bizonyos esetekben ezek annyira súlyosak, hogy a betegek újra elkezdik szedni a szereket – vagy azért, mert tévesen azt gondolják (vagy kezelőorvosuk azt mondta nekik), hogy ezek a depresszió visszatérésének a tünetei, vagy mert nem tudták elviselni az elvonási tüneteket. Dr. Life--Talán Attila gyermekkorában agyhártyagyulladást kapotthttp://www.life.hu/drlife/20190313-talan-attila-gyermekkoraban-agyhartyagyulladast-kapott.htmlLassan indul a kullancsszezon, így ideje elkezdeni a védekezést a kullancsok által terjesztett vírusos megbetegedések ellen. Talán Attila énekes elárulta, gyermekkorában őt is kezelték agyhártyagyulladással. Dr. LifeOrigoOrális szex után kapott allergiás sokkot a spanyol nőhttp://www.life.hu/drlife/20190313-oralis-szex-utan-kapott-allergias-sokkot-a-spanyol-no.htmlSúlyos allergiás rohamot kapott a nő, miután kielégítette a partnerét orálisan: ez okozta. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.