Gerincsérvvel küzd Freddie

Forrás: TV2 -
Freddie gerincsérv fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie aggasztó dologról tett bejelentést a Facebook-oldalán: egészségi problémák miatt le kell mondania a koncertjeit.

Freddie A Dal óta szinte eltűnt, a közösségi oldalain sem volt aktív, most tudatta rajongóival ennek okát. Kiderült, hogy az énekes csípőfájdalmai mögött súlyos problémák húzódnak, ami miatt a koncertjeit is le kell mondania.

Freddie gerincsérvvel küzd Forrás: TV2

"

Április közepéig minden koncertet le kell, hogy mondjak, most a legfontosabb, hogy újra egészséges legyek.

Chai Maibert testmódosító eltávolította egy férfi füleinek közepét – Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190318-chai-maibert-testmodosito-eltavolitotta-egy-ferfi-fuleinek-kozepet.htmlKülönleges megjelenést akart egy ausztrál férfi, ezért eltávolíttatta a füleinek közepét. Dr. LifeOrigoAsperger-szindrómát diagnosztizáltak Amy Schumer férjénélhttp://www.life.hu/drlife/20190319-asperger-szindromat-diagnosztizaltak-amy-schumer-ferjenel.htmlAmy Schumer elárulta, férjénél Asperger-szindrómát diagnosztizáltak. Dr. Life--M. Richárd első szívműtéte sikertelen volthttp://www.life.hu/drlife/20190319-m-richard-elso-szivmutete-sikertelen-volt.htmlRövidesen újabb beavatkozásnak kell alávetnie magát M. Richárdnak, a Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottjának. A férfi első szívműtéte sikertelen volt. Dr. Life--Sas József jobban érzi magát, elhagyhatta a kórházathttp://www.life.hu/drlife/20190319-sas-jozsef-jobban-erzi-magat-elhagyhatta-a-korhazat.htmlJó hírek érkeztek Sas Józsefről: a humorista egyre jobban érzi magát és a kedve is jó. Dr. Life--A vásárlásmánia a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőkethttp://www.life.hu/drlife/20190312-a-vasarlasfuggoseg-a-ferfiakat-epp-ugy-erinti-mint-a-noket.htmlHallottál már az oniomániáról? Ha a szó idegenül is cseng, az általa jelölt tevékenység már többeknek lehet ismerős. A sokak által ismert vásárlási mániát hívja így a szakirodalom. Aki nem tud megálljt parancsolni a költekezésnek, nemcsak egyszerűen hóbortos és gyenge akaratú. Az oniománia ugyanolyan mániás-kényszeres betegség, függőség, akárcsak az evészavarok, az alkohol- vagy a kábítószerfüggés. De míg az alkoholista le tudja tenni az italt, a szerencsejátékos el tudja kerülni a nyerőgépeket, vásárolnia mindenkinek kell. A vásárlásmániát pont ez teszi olyan veszélyessé. Dr. LifeOrigoKim Kardashian ébredés után mutatta meg az arcát: pikkelysömörrel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190318-kim-kardashian-ebredes-utan-mutatta-meg-arcat-pikkelysomorrel-kuzd.htmlKim Kardashian bátran vállalja, hogy az ő teste sem tökéletes: pikkelysömör nehezíti az életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.