Elrontott mellműtétje tönkretette a 23 éves Payer Réka életét

Forrás: Shutterstock -
plasztika mellműtét rossz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt elégedett a melleivel Payer Réka, ezért feküdt kés alá, ezzel egy évekig tartó kálvária kezdődött el, aminek még nincs vége. 

A 23 éves Payer Réka élete pokollá vált azóta, amióta rászánta magát egy mellnagyobbító műtétre. 2015-ben feküdt először kés alá, de sajnos az eredmény nem olyan lett, amilyet szeretett volna. Néhány hónapig volt csak elégedett a melleivel, amelyek később megereszkedtek.

Nem sikerült jól Réka mellműtéte – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét vele járó következményeként a terület duzzanata, bevérzése alakulhat ki. A teljes gyógyulás 3-4 hónapot vesz igénybe" – árulta el dr. László Zsolt plasztikai sebész.

A sebész tízszer is korrigálta volna a mellem, de akkora már annyira csalódott voltam, hogy inkább a pénzemet kértem vissza.

Az ügyben szakmai mulasztás nem történt, páciensem megértette és aláírta azt a dokumentumot, amelyben a műtét utáni esetleges komplikációkra, szövődményekre hívták fel a figyelmét"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.