Be kellett gipszelni Liptai Claudia kislányának, Pankának a lábát

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia gipsz Gesztesi Panka kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés közben megsérült Liptai Claudia kislánya. Panka lábát be kellett gipszelni.

Liptai Claudia szomorú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. A kórházból posztolt, kiderült, hogy a kislánya a gimnasztikaedzés során megsérült, és be kellett gipszelni a lábát. Panka nagyon elkeseredett, hiszen így valószínűleg ki kell majd hagynia néhány versenyt.

Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel, amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön. Köszönöm Panka barátnőinek a támogatást, mert biztos vagyok benne, hogy ennek a szeretetnek komoly gyógyító ereje lesz. Szeretünk kislányom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.