Borzalmas történet: a szülészorvos leszakította a csecsemő fejét

halál szülész csecsemő orvos tragédia műhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hónapos várandósan folyt el a magzatvize a 19 éves Kagiso Kgatlának. A gyermekét nem ölelhette magához, ugyanis a szülés közben a feje elvált a testétől. 

A 19 éves Kagiso Kgatlának hat hónapos várandósan folyt el a magzatvize. Azonnal a kórházba sietett, de a folyamatot már nem tudták leállítani.

A dél-afrikai kismama bizonyára soha nem heveri majd ki a szülést. A Mirror cikkére hivatkozva a Bors azt írja, hogy a kisbaba teste beszorult az anyaméhbe, az orvosok pedig bizonyára nem jól kezelték a fellépő komplikációt.

Amikor az orvos már látta a gyermek fejét, elővett egy hatalmas kanalat, hogy azzal segítse világra. Ám egyszer csak az újszülött feje leesett, míg a teste bennmaradt, teljesen elvált a testétől. Az orvosok szerint valamilyen rendellenességgel küzdött a baba, azért történhetett a szörnyű eset, ám ezt az anya nem fogadja el. Mint mondta: ha valóban így lett volna, a vizsgálatok kimutatták volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.