Majoros Hajni a műtétjéről vallott: elkerülhetetlen volt

has műtét Majoros Hajnalka szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni a szülés után nehezen nyerte vissza az alakját, műtétre volt szüksége a szétnyílt hasfala miatt. 

A mindig csinos Majoros Hajni a második gyermekének születése után azzal szembesült, hogy a hasa nem akar visszaállni a szülés előtti formára, hiába tornázott. „Megijedtem, olyan érzésem volt, mintha még mindig bennem volna valami" – árulta el a Story Magazinnak Hajni, akin a szoptatás sem segített, ám Majka mindig biztosította arról, hogy így is csinos.

Majoros Hajnit műteni kellett Forrás:Instagram/Majoros Hajni

„Szerencsére Peti nem siettetett, ő volt az, aki mindig megnyugtatott, és erősítette az önbizalmam" – árulta el Hajni, akinek köldöksérve alakult ki, és a hasfala is szétnyílt, ezért okozott számára problémát a fogyás.

tudtam, nincs más megoldás, mint a műtét,

Storynak

Egy professzor feltalálta az alkoholt, amelytől nem leszünk másnaposakhttp://www.life.hu/drlife/20190327-egy-professzor-feltalalta-az-alkoholt-amelytol-nem-leszunk-masnaposok.htmlEgy professzor feltalálta azt az alkoholt, amely nem roncsolja a májat, és még csak másnapos sem lesz tőle az ember. Dr. LifeOrigoMárcius 30. az endometriózis világnapja – Te mennyit tudsz a betegségről?http://www.life.hu/drlife/20190327-marcius-30-az-endometriozis-vilagnapja-te-mennyit-tudsz-a-betegsegrol.htmlAz endometriózis csaknem 180 millió nő mindennapjait keseríti meg világszerte. Magyarországon minden tizedik fogamzóképes korú nő érintett, a meddő nők negyven százaléka a krónikus nőgyógyászati betegség miatt képtelen teherbe esni. Az "Együtt Könnyebb" Női Egészségért Alapítvány idén is csatlakozik az endometriózis világnapjához, hogy felhívja a figyelmet a betegség hatásaira. Dr. Life--Anorexiás fiatalok gyógyulás előtti és utáni fotóihttp://www.life.hu/drlife/20190326-anorexias-fiatalok-gyogyulas-elotti-es-utani-fotoi.htmlFérfiak és nők mutatták meg, hogyan is nézett ki testük akkor, amikor anorexiában szenvedtek és akkor, amikor végre kigyógyultak az étkezési zavarukból. Inspiráló fotók. Dr. LifeOrigoA középiskola óta Cluster-fejfájás gyötri Hódi Pameláthttp://www.life.hu/drlife/20190327-a-kozepiskola-ota-cluster-fejfajas-gyotri-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela elárulta, középiskolás kora óta úgynevezett Cluster-fejfájással küzd. Dr. LifeOrigoÍme a gyermekkori diabétesz biztos jeleihttp://www.life.hu/drlife/20190326-ime-a-gyermekkori-diabetesz-biztos-jelei.htmlEgyre nő a cukorbetegek száma világszerte. Ám a betegség már nemcsak az időseket érinti, hanem a fiatalokat, sőt a gyermekeket is. Éppen ezért létfontosságú, hogy a szülők időben felismerjék a gyermekkori diabétesz tüneteit. Dr. Life--Műteni kellene Marcellinát, de ő nem vállalja a beavatkozásthttp://www.life.hu/drlife/20190325-muteni-kellene-marcellinat-de-o-nem-vallalja-a-beavatkozast.htmlMarcellina elárulta, még mindig nem jött helyre a keze azután, hogy tavaly ősszel hatalmasat bukott egy quaddal. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.