Sokak szerint a piercing csökkentheti a migrén tüneteit

Forrás: Shutterstock -
migrén fájdalom akupunktúra piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, hogy bizonyos testrészekre tetetett piercingek csökkenthetik például a migrén kellemetlen tüneteit vagy épp a menstruációs fájdalmat.

Kiderült, hogy az utóbbi időben megnőtt azoknak a száma, akik pontosan ugyanarra a testészükre szeretnének piercinget tetetni. Ennek az az oka, hogy az akupunktúrát végző szakemberek szerint a megfelelő helyre helyezett testékszer megszüntethet néhány kellemetlen egészségi problémát. Úgy vélik, a piercing behelyezésével csökkenthető a migrénes vagy a menstruációs fájdalom, de akár az éhségérzet is.

Fülpiercing Forrás: Shutterstock

Ben Tauber New York-i piercingguru a The Sunnak elmondta, tőle az utóbbi időben rengetegen kértek fülpiercinget arra hivatkozva, hogy az majd javítja az egészségi állapotukat is. Elsősorban a fül belsejébe tetetik az ékszert, ez ugyanis állítólag a migrén tüneteit csillapítja.

Többen is elmagyarázták nekem, hogy mielőtt idejöttek, konzultáltak akupunktúrát végző szakemberrel, aki megmutatta nekik, melyik az a pont, amelyre nyomást gyakorolva csökkenthető a fájdalom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.