Sas József állapotáról nyilatkozott a felesége

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Sas József állapot egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas Józsefet jelenleg itthon ápolják, a felesége pedig elárulta, hogy van most a humorista. 

Sas József thaiföldi nyaralásán lett rosszul, kórházba is került a humorista. Különgéppel szállították haza, azóta itthon ápolják. A felesége elárulta, most hogy van Sas József.

Sas József jobban van Forrás: MTI/Kollányi Péter

ami a legfontosabb, van étvágya.

Ripostnak

Karina Rodini 40 kilós tumorral a lábán éli a mindennapjaithttp://www.life.hu/drlife/20190331-karina-rodini-40-kilos-tumorral-a-laban-eli-mindennapjait.htmlRövidnadrágot is bátran felvesz, pedig 40 kilós tumorral a lábán éli a mindennapjait a 28 éves Karina Rodini. A Brazíliában, Sao Paolóban élő nőt nem lehet megműteni. Dr. Life--Német űrkutatók több mint 5 milliót fizetnek 2 hónap fekvésért cserébehttp://www.life.hu/drlife/20190331-nemet-urkutatok-tobb-mint-5-milliot-fizetnek-2-honap-fekvesert-cserebe.htmlNémet űrkutatók 16.500 eurót ajánlanak azoknak az önkénteseknek, akik vállalják, hogy az elkövetkező 2 hónapot ágyban töltik. Tanulmányozni akarják ugyanis a súlytalanság, azaz a mikrogravitáció emberi testre gyakorolt hatásait. Dr. LifeAFPCatarina Sequeira agyhalott sportolónak született koraszülött gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20190331-catarina-sequeira-agyhalott-sportolonak-szuletett-koraszulott-gyermeke.htmlAkut asztmás roham következtében esett kómába a portugál kenus, Catarina Sequeira. December 26-án nyilvánították agyhalottnak, ekkor 19 hetes terhes volt. Gyermeke a napokban született meg. Dr. LifeThinkstockLegyőzte a köszvényt Müller Attilahttp://www.life.hu/drlife/20190331-legyozte-a-koszvenyt-muller-attila-teves.htmlMüller Attilának komoly döntést kellett meghoznia az egészsége érdekében. Felesége mindvégig támogatta, így könnyebben ment az életmódváltás az egykori tévésnek.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huDiabulimia: a cukorbetegséghez társuló étkezési zavarhttp://www.life.hu/drlife/20190331-diabulimia-a-cukorbetegseghez-tarsulo-etkezesi-zavar.htmlKevesen ismerik a cukorbetegségnél fellépő étkezési zavart, a diabulimiát. A veszélyes betegség a páciens életét is veszélyeztetheti. Dr. Life--Napokkal a diplomaosztó után elhunyt a súlyos beteg egyetemistahttp://www.life.hu/drlife/20190328-napokkal-a-diplomaoszto-utan-elhunyt-a-sulyos-beteg-egyetemista.htmlNéhány nappal a diploma átvétele után elhunyt egy 25 éves Fülöp-szigeteki egyetemista. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.