Sas Józsefnek kétoldali agyvérzése volt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség agyvérzés Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József váratlanul lett rosszul thaiföldi nyaralásuk alatt, azóta pedig itthon kezelik. Most kiderült, hogy mi történt a humoristával: kétoldali agyvérzése volt. 

Sas József thaiföldi nyaralásán lett rosszul, ott került először kórházba, azóta pedig itthon ápolják. Még sokáig szorul majd rehabilitációra, ugyanis kétoldali agyvérzése volt. „Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés” – mondta Sas József, aki a legjobb kórházba került.

Kétoldali agyvérzése volt Sas Józsefnek Forrás: MTI/Kollányi Péter

megállapították, hogy kétoldali agyvérzésem volt. Szerencsére a beszédközpontom nem sérült,

Story Magazinnak

Komoly műtéten esett át Muri Enikő: eltávolították az egyik petefészkéthttp://www.life.hu/drlife/20190404-komoly-muteten-esett-at-muri-eniko-eltavolitottak-az-egyik-petefeszket.htmlMuri Enikő hálás magának azért, hogy soha nem mulasztja el az évente esedékes nőgyógyászati vizsgálatokat. Ha nem foglalkozik a rendszeres kontrollal, később akár nagyobb baj is lehetett volna. Dr. LifeOrigoDemjén Rózsi egészségi állapota miatt nem kezdheti áprilisban a turnéjáthttp://www.life.hu/drlife/20190403-demjen-rozsi-egeszsegi-allapota-miatt-nem-kezdheti-aprilisban-a-turnejat.htmlDemjén Rózsi Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit, hogy sajnos az áprilisi koncerteket egészségi állapota miatt le kell mondania. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoMentális betegségekkel küzdő emberekről készített fotósorozatot egy fotográfushttp://www.life.hu/drlife/20190402-mentalis-betegsegekkel-kuzdo-emberekrol-keszitett-fotosorozatot-egy-fotografus.htmlOfel Epicorus olyan emberekről készített portrésorozatot, akik életük során megküzdöttek már valamilyen mentális problémával. Dr. LifeOrigoA hagyma segíthet megelőzni a vastagbélrákothttp://www.life.hu/drlife/20190402-a-hagyma-segithet-megelozni-a-vastagbelrakot.htmlEddig sem volt ismeretlen, hogy a különböző hagymafélék jó hatással vannak az egészségünkre. Ám a Kínai Orvosi Egyetem kutatói most arra is találtak bizonyítékot, hogy ezek rendszeres és nagy mennyiségű fogyasztása segíthet megelőzni a vastagbélrákot. Dr. LifeOrigoTörőcsik Marit hazaengedték a kórházból: otthonában pihen a színművésznőhttp://www.life.hu/drlife/20190402-torocsik-marit-hazaengedtek-a-korhazbol-otthonaban-pihen-a-szinmuvasz.htmlTörőcsik Mari ráijesztett a rajongóira, mikor kiderült, hogy ismét kórházban van, de szerencsére nem volt komoly baj. Azóta már az otthonában pihen és elárulta, hogy van. Dr. Life--Szívbillentyűműtétet végeznek Mick Jaggerenhttp://www.life.hu/drlife/20190402-szivbillentyumutetet-vegeznek-mick-jaggeren.htmlSzívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones – értesült a Drudge Report amerikai hírportál. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.