Bokaficam miatt kényszerült ideiglenesen kerekesszékbe Elton John

kerekesszék Elton John bokaficam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy sérülés érte, ami miatt ideiglenesen kerekesszékbe kényszerült.

Megijesztette rajongóit Elton John, ugyanis Instagram-oldalára feltöltött egy fotót, amelyen kerekesszékben látható egy múzeumban. A zenész azonban nem hagyta kétségek között a követőit, elárulta, hogy bokasérülés miatt kényszerült ideiglenesen tolókocsiba.

„Még a bokaficam sem tarthat vissza attól, hogy meglátogassam a világ egyik leggyönyörűbb múzeumát” – írta a fotóhoz a sztár, aki az Uffizi-képtárat csodálta meg.

Dave Asprey mindent megtesz azért, hogy 180 éves koráig éljenhttp://www.life.hu/drlife/20190411-dave-asprey-mindent-megtesz-azert-hogy-180-eves-koraig-eljen.htmlA kanadai Dave Asprey úgy tervezi, hogy legalább 180 éves koráig fog élni. Dr. LifeOrigoÍgy fedezték fel a bőrrákot Mádai Viviennélhttp://www.life.hu/drlife/20190411-igy-fedeztek-fel-a-borrakot-madai-viviennel.htmlKiderült, milyen vizsgálat során derült ki, hogy Mádai Viviennek melanomája van. Dr. Life--Király Linda elmondta, hogy fedezte fel az agydaganatáthttp://www.life.hu/drlife/20190411-kiraly-linda-elmondta-hogy-fedezte-fel-az-agydaganatat.htmlKirály Lindát sokan bántották már súlya miatt. Az énekesnő most arról mesélt, hogyan kezelte draszitkus hízását, és hogyan jött rá arra, hogy valójában az agyában kialakult ciszta felelős a problémáiért. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMáshol távoznak a gázok, ha visszatartjuk a szellentésthttp://www.life.hu/drlife/20190410-mashol-tavoznak-a-gazok-ha-visszatartjuk-a-szellentest.htmlA felgyülemlett gázok mindenképpen távoznak a szervezetünkből, ezért nem érdemes visszatartani. Ha ugyanis nem lent engedjük őket szabadjára, máshol találnak kiutat... Dr. LifeOrigoVV Vivinek el kellett vetetnie a kisbabájáthttp://www.life.hu/drlife/20190410-vv-vivinek-el-kellett-vetetnie-kisbabajat.htmlVV Vivi fájdalmas döntéséről számolt be az Instagram-oldalán: nem tarthatta meg a kisbabáját. Dr. LifeOrigoSamantha Cerio mindkét lábát eltörte egy szaltó után – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190410-samantha-cerio-mindket-labat-eltorte-egy-szalto-utan-video.htmlAz Auburn University tornászcsapatának versenyzője, Samantha Cerio brutális lábtörést szenvedett a legutóbbi versenyén. Az erről készült videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.