Sas József még kórházban van, de már nyilatkozott az állapotáról

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agyvérzés stroke Sas József kórház kabaré gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldi utazásán kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista ma már a rehabilitációs központban lábadozik. Nyilatkozott az állapotáról, azt mondja, az idén még kabarét szeretne csinálni.

Eddig csak a felesége nyilatkozott Sas József állapotáról. Most a művész a budakeszi rehabilitációs intézet falai között lábadozik. A Bors újságírója meglátogatta, mint írták: elegáns csíkos póló és szabadidőalsó volt rajta, viseltes pizsamáról szó sem lehet Sas esetében.

Sas József a kórházban nyilatkozott Forrás: MTI/Kollányi Péter

Nem zárkózott el a beszélgetéstől, a beszéde tiszta volt, a kézfogása erős. "Kétoldali sztrókom volt, de nem értem, miért írták azt a lapok, hogy bármelyik oldalam lebénult volna. Nézze meg, mindent tudok mozgatni" – mondta Sas József.

Hozzátette: fájdalmai vannak, de egyre jobban van. A bal karja még egy kissé nehezen működik, az orvosok hevederrel rögzítették. A lap munkatársa egészen az ergometriai kezelőig kísérte. Sas búcsúzóul azt mondta: "Fogok én még kabarét csinálni az idén!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.