Túlzásba vitte a körömrágást egy fiatal lány, amputálni kellett az ujját

Forrás: Facebook/Courtney Whithorn -
bőrbetegség idegesség bőrrák amputáció körömrágás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolai stressz miatt kezdte rágni a körmét a 20 éves Courtney Whithorn. A rossz szokás addig fajult, hogy a bőrrák egy ritka fajtája támadta meg a kezét, a hüvelykujját pedig amputálni kellett. 

Sokan rágják a körmüket vagy esetleg a körülötte lévő bőrt, ám ez a rossz szokás extrém méreteket is ölthet. A 20 éves Courtney Whithorn az iskolai stressz miatt kezdte rágni a körmeit. Már a körömágyait is feltépte, a körméből szinte alig maradt valamit.

Egy ponton feketedni kezdett a körmének helye, négy éven keresztül mindenki elől rejtegette a kezét, ám ezután már muszáj volt orvoshoz fordulnia. Az ujját amputálni kellett, mert a bőrrák egy fajtája megtámadta.

Amputálni kellett az egyetemista lány ujját Forrás: Facebook/Courtney Whithorn

"A kezemet mindig ökölbe szorítottam, hogy senki ne lássa" - mondta Courtney.

Amikor megtudta a biopszia eredményét, vagyis hogy egy rosszindulatú melanómával van dolguk, az édesanyja könnyekben tört ki. "Folyton az járt a fejemben, hogy ezt én tettem magammal" - folytatta a fiatal lány, akinek ma már nincs hüvelykujja.

Ha kíváncsi vagy a lány ujjáról készült képekre, kattints a Daily Mail oldalára!

Ilyen az élete a 17 éves Tourette-szindrómás Trevornakhttp://www.life.hu/drlife/20190412-ilyen-az-elete-a-17-eves-tourette-szindromas-trevornak.htmlSúlyos Tourette-szindrómában szenved Trevor, ami miatt a járás is nehezére esik. Dr. LifeOrigoSas József még kórházban van, de már nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190412-sas-jozsef-meg-korhazban-van-de-mar-nyilatkozott-allapotarol.htmlThaiföldi utazásán kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista ma már a rehabilitációs központban lábadozik. Nyilatkozott az állapotáról, azt mondja, az idén még kabarét szeretne csinálni. Dr. Life--Bokaficam miatt kényszerült ideiglenesen kerekesszékbe Elton Johnhttp://www.life.hu/drlife/20190411-bokaficam-miatt-kenyszerult-ideiglenesen-kerekesszekbe-elton-john.htmlElton John Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy sérülés érte, ami miatt ideiglenesen kerekesszékbe kényszerült. Dr. LifeAFPMajoros Hajnit meg kellett műteni második terhessége utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-majoros-hajnit-meg-kellett-muteni-masodik-terhessege-utan.htmlMajoros Hajninak a második terhessége alatt nyílt szét a hasizma annyira, hogy csak műtéttel lehetett helyrehozni. Dr. LifeOrigoElmarad Für Anikó felolvasóestje: kórházba került a színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20190411-elmarad-fur-aniko-felolvasoestje-korhazba-kerult-a-szineszno.htmlElmarad Für Anikó szegedi felolvasóestje, a színésznő ugyanis kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDave Asprey mindent megtesz azért, hogy 180 éves koráig éljenhttp://www.life.hu/drlife/20190411-dave-asprey-mindent-megtesz-azert-hogy-180-eves-koraig-eljen.htmlA kanadai Dave Asprey úgy tervezi, hogy legalább 180 éves koráig fog élni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.