A koncert előtt váratlanul rosszul lett a Dirty Slippers basszusgitárosa

Dirty Slippers koncert rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenekar szegedi koncertje előtt rosszul lett a Dirty Slippers zenekar basszusgitárosa.

A Dirty Slippers Szegeden adott koncertet tegnap, ám a fellépés előtt vártalan dolog történt: rosszul lett a csapat basszusgitárosa. Mivel komoly fájdalmai voltak, azonnal kórházba vitték. Állapotáról később a frontember, Lobó Szalóky Lázár tájékoztatta az aggódó rajongókat a közösségi oldalán.

Tegnap este koncerteztünk az egyik kedvenc klubunkban, a szegedi Nyugi Kertben. Odaértünk, bepakoltunk, majd a beállás alatt basszusgitárosunk, Szilárd annyira rosszul lett, hogy nem tudta vállalni a fellépést. A klub legendásan jó fej vezetője azonnal bevitte a Klinika Szeged SBO-jára, ahol felismerték és ellátták a vesekőre utaló panaszait, profi módon segítettek neki, így éjszaka már jobban lett és haza is jöhetett velünk. Nagy Attila barátommal pedig, életünkben először, duóban adtunk koncertet, ami szerencsére remekül sikerült” – idézi a frontember szavait a Ripost.

Egy erős nő, aki újraépítette az életét a stroke utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-egy-eros-no-aki-ujraepitette-eletet-a-stroke-utan.htmlEgy váratlan, életveszélyes betegség szét tudja törni az ember életét. Megváltozik a test, megváltoznak a hétköznapok, ami korábban egyszerűnek tűnt, most lehetetlen feladatot jelent. Vannak azonban, akiket egy ilyen trauma ébreszt rá, hogy az életért, a korábbi, sőt jobb életért érdemes küzdeni. Ismerd meg a Richter Főnix Közösség új tagját, Keresztesné Sándor Katalint. Dr. LifeOrigo5 tevékenység, ami után azonnal moss kezethttp://www.life.hu/drlife/20190414-5-tevekenyseg-ami-utan-azonnal-moss-kezet.htmlEláruljuk, melyik az az 5 szinte mindennapos tevékenység, ami után minden esetben kötelező kezet mosni, ha nem akarsz megbetegedni. Dr. LifeThinkstockEzek a jelei annak, ha túl sok a szervezetedben a cukorhttp://www.life.hu/drlife/20190412-ezek-a-jelei-annak-ha-tul-sok-a-szerevezetedben-a-cukor.htmlA cukrokat tartja az egyik legnagyobb ellenségnek J. J. Virgin fitneszedző: elárulta, mik a jelei annak, ha túl sokat vittünk be a szervezetünkbe. Dr. LifeOrigoThaiföldön betegedett meg Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/drlife/20190413-thaifoldon-betegedett-meg-debreczeni-zita.htmlThaiföldre utazott pihenni Debreczeni Zita és férje, Gianni. A nyaralást azonban nem tudják élvezni, Zita ugyanis beteg lett. Dr. LifeOrigoMajoros Hajnit meg kellett műteni második terhessége utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-majoros-hajnit-meg-kellett-muteni-masodik-terhessege-utan.htmlMajoros Hajninak a második terhessége alatt nyílt szét a hasizma annyira, hogy csak műtéttel lehetett helyrehozni. Dr. LifeOrigoVV Vivinek el kellett vetetnie a kisbabájáthttp://www.life.hu/drlife/20190410-vv-vivinek-el-kellett-vetetnie-kisbabajat.htmlVV Vivi fájdalmas döntéséről számolt be az Instagram-oldalán: nem tarthatta meg a kisbabáját. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.