Törőcsik Mari elismerés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari elárulta, mostanában gyakran kerül kórházba, de ettől eltekintve jól érzi magát.

Törőcsik Mari az utóbbi években többször került kórházba, legutóbb például a hónap elején egy egész hétig bent tartották az orvosok. Érthető, hogy aggódnak érte a rajongók, akik a mai napig elhalmozzák őt szeretetükkel.

A 83 esztendős színművésznő nemrég egy szakmai elismerést is besöpörhetett: csillagot kapott az Egri Csillagok sétányán. A Ripost érdeklődésére most erről és a hogylétéről is nyilatkozott néhány mondatban.

Nagyszerű érzés, hogy elismerik a munkásságomat, és talán még mindig igény van a művészetemre. Mostanában viszont hazatérő vendég vagyok a szombathelyi kórházban, ahova állandóan kivizsgálásokra járok. Mondhatom, hogy már unom a kórházakat, de nincs mit tennem. Most egyébként jól érzem magam. Szeret engem a Jóisten, akihez sokat imádkozom. Csodálatos életem volt, és hálás vagyok érte.”

Törőcsik Mari állandóan kivizsgálásokra jár Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.