Ritka rendellenességgel született Olivia Chicchon: hatalmasra duzzadt az arca

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media -
rendellenesség nyirokrendszer arc duzzanat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia nem hagyja, hogy a betegsége elszomorítsa: a kétéves kislánynak a rendellenesség miatt az arca jobb oldala duzzadt, de ő ugyanúgy élvezi az életet.

Olivia Chicchon egy nyirokrendszeri rendellenességgel született, amely miatt az arcának jobb oldala hatalmasra duzzadt. A kaliforniai család számos orvosnál járt már, hogy gyógymódot találjanak a kislányuk állapotára, de egyelőre nem sikerült megküzdeni a rendellenességgel.

Olivia Chicchon kísérleti kezelésben vesz részt Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media

A gyermek azonban nem hagyja, hogy a betegsége rányomja a bélyegét a hangulatára: ugyanolyan életvidám, mint bármelyik kortársa. Szeret énekelni, és balettozni is, és persze a barátaival játszani.
A kislány életét persze megnehezíti a duzzanata, hiszen a daganat miatt nehezen tudja megtartani a fejét, és a szervezetére sincs jó hatással a probléma. A kislány jelenleg egy kísérleti eljárásban vesz részt, amely akár 50 százalékkal csökkentheti a daganat méretét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.