28 év után ébredt fel a kómából egy nő

kóma kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
28 év után ébredt fel a kómából egy szaúdi nő.

Elképesztő történetről számolt be az Independent: 28 év kóma után nyerte vissza tudatát egy nő. Munira Abdulla 1991-ben szenvedett autóbalesetet, amely során súlyos fejsérülést szenvedett, és a kórházi ellátás során vegetatív állapotba került.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Soha nem adtam fel a reményt, hogy egyszer újra magához tér. Mindig tudtam, hogy így lesz" – nyilatkozta a nő fia, aki a baleset idején csupán négyesztendős volt. A kis Omar is ott ült akkor az autóban, édesanyja ölelésének köszönhetően azonban ő karcolásokkal megúszta a szörnyűséget.

Két évvel ezelőtt a szaúdi herceg felajánlotta segítségét, és kifizette a nő németországi kezelését. Úgy tűnik, ennek meg is lett az eredménye, Munira ugyanis tavaly nyáron jobban lett, és nemrég magához tért. Egyelőre tovább kapja a kezeléseket, de már egész mondatokban is képes beszélni.

Vigyázat! A szexi fehérnemű veszélyes lehethttp://www.life.hu/drlife/20190404-a-szexi-fehernemu-veszelyes.htmlA hódítás elengedhetetlen kelléke a szexi fehérnemű. Nem mindegy azonban, hogy milyet viselünk, hiszen egy rosszul megválasztott darab komoly bajok forrása is lehet. Dr. LifeOrigoRábaközi Andrea egy jósnőtől tudta meg, hogy rákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20190423-rabakozi-andrea-egy-josnotol-tudta-meg-hogy-rakja-van.htmlA legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz menni Rábaközi Andrea. Pályája csúcsán diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, erre pedig a jósnője figyelmeztette. Dr. LifeOrigoÉdesanyja betegségéről vallott Kárpáti Rebeka: nem kap szeretetet, gondoskodásthttp://www.life.hu/drlife/20190422-edesanyja-betegsegerol-vallott-karpati-rebeka-nem-kapott-szeretetet-gondoskodast.htmlKülönösen őszintén beszélt a magánéletéről és édesanyja súlyos betegségéről Kárpáti Rebeka S. Toth Marta Jelenlét című vlogjában. Dr. LifeOrigoEz történik az emberi aggyal a halál beállta utánhttp://www.life.hu/drlife/20190422-ez-tortenik-az-emberi-aggyal-a-halal-beallta-utan.htmlKutatók bebizonyították, hogy néhány perccel a halál beállta után az agy bizonyos részei még működnek, még ekkor is érzékeljük a körülöttünk lévő történéseket. Dr. LifeOrigoMádai Vivien nem mondta el a kisfiának a bőrrákjáthttp://www.life.hu/drlife/20190417-madai-vivien-nem-mondta-el-kisfianak-a-borrakjat.htmlSzomorú hírrel jelentkezett az Instagram-oldalán néhány nappal ezelőtt Mádai Vivien. A műsorvezető elmondta: bőrrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére időben észrevették, még nem képzett áttétet. A kisfiának nem beszélt a dologról. Dr. LifeOrigoLiptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már jobban van – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190415-liptai-caludia-lanya-mar-jobban-van.htmlLiptai Claudia lánya több mint két hete szenvedett súlyos sérülést, de a jelek szerint már jobban van. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.