Rábaközi Andrea egy jósnőtől tudta meg, hogy rákja van

Forrás: FEM3 -
Rábaközi Andrea daganat rák (betegség) gyulladás jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz menni Rábaközi Andrea. Pályája csúcsán diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, erre pedig a jósnője figyelmeztette. 

Pályája csúcsán diagnosztizálták méhnyakrákkal Rábaközi Andreát. A legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz fordulni, a betegségére is ő figyelmeztette.

"Az egyik kártyavetéskor kiderült, hogy gyulladás van a szervezetemben. Valami nőgyógyászati téren nincs rendben. Hittem benne, ezért elmentem orvoshoz" – mesélte a Borsnak az egykori modell.

"Idősebb dokim volt, aki azonnal műteni akart, mert P4-es lett a citológiám. Akkor ez egyértelműen rákot jelentett. De én inkább elmentem egy másik orvoshoz, aki nem akart azonnal műteni. Méhszájsebem volt, leégették, de rosszabb lett, így végül nem úsztam meg a szikét. Méhnyakrákkal műtöttek, igaza lett az első orvosnak" – folytatta Rábaközi Andrea. A citológia alapján kiderült, hogy talán nagyobb műtétre lett volna szükség. Ám mivel még nem volt gyermeke, ez szóba sem jöhetett.

Rábaközi Andrea megküzdött a rákkal Forrás: FEM3

"Újból műteni akartak, de azt már nem vállaltam. Agykontrollal kezeltek, majd egy sminkes ajánlott egy parapszichológust, aki hipnózisban gyógyított. Nagyon gyorsan, fél év alatt rendbe jöttem" – mesélte a modell, aki később két gyermeket szült. A parapszichológussal tárta fel a betegség lelki hátterét. Kollégái közül senki nem tudta, hogy mi a problémája. Szeretné mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy járjon az előírt szűrővizsgálatokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.