Dolgozni sem tud súlyos sérülése miatt az Exatlon Hungary volt játékosa, Kása András

Exatlon Hungary sérülés munka Kása András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem épült fel az Exatlon Hungaryben szerzett sérüléséből Kása András.

Februárban az Exatlon Hungary egyik játékában súlyos sérülést szenvedett Kása András. Az izomszakadás miatt fel is kellett adnia a versenyt és most kiderült, azóta sem jött helyre, dolgozni sem tud. A korábban bádogosként tevékenykedő férfi a Blikknek elárulta, nagyon szerette volna elhozni a 20 milliós fődíjat, amelyből befejezhették volna agárdi otthonuk építését és oltár elé álltak volna kedvesével, Brigivel. Ez azonban nem így történt, és most párja lett a kenyérkereső a családban.

Nehéz helyzetbe kerültünk. Nem így terveztük a dolgokat, de most ezzel kell megbirkóznunk. Most a párom az, aki dolgozik, mert én nem tudok, egyedül tartja el az egész családot. (...) Öthetes injekciókúrán vagyok túl, de messze még a teljes gyógyulás. Hosszú rehabilitáció vár rám, emiatt pedig jó időre kiesek a munkából. Ha ez nem lenne elég, még a tb-vel is rosszul jártam, mivel fizetés nélküli szabadságra mentem, a cégem nem fizetett utánam járulékot, de miután ezt nem tudtam, így én se fizettem hónapokig.”

Kása András még mindig nem épült fel sérüléséből Forrás: Kása András Hivatalos Oldala
Száraz Dénes elárulta, hogy vannak problémák a házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szaraz-denes-elarulta-hogy-vannak-problemak-a-hazassagaval.htmlSzáraz Dénes és felesége 12 éve vannak együtt, de most épp egy hullámvölgybe érkezett a kapcsolatuk. A színész reméli, meg tudják oldani a gondokat. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann még mindig keresi a nagy őthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-falusi-mariann-meg-mindig-keresi-a-nagy-ot.htmlFalusi Mariann habár elégedett az életével, van, ami még hiányzik: nem találja a nagy őt, hiába keresi. TV + SztárokOrigoHatalmas óvintézkedéseket vezettek be Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-hatalmas-ovintezkedeseket-vezettek-be-sri-lankan-terrortamadas.htmlÚjabb értesítésigzárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán - közölték hatósági források csütörtökön. TV + Sztárok--Felajánlották, hogy ingyen elkészítik Cserháti Zsuzsa sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-felajanlottak-hogy-ingyen-elkeszitik-cserhati-zsuzsa-sirkovet.htmlCserháti Zsuzsa 2003-ban hunyt el, de sírköve azóta sem készült. Talán hamarosan végre megkaphatja a méltő nyughelyet egy felajánlásnak köszönhetően, de a helyzet sajnos nem ilyen egyszerű. TV + Sztárok--Szűcs Judith édesanyjának 36 terhessége volthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szucs-judith-edesanyjanak-36-terhessege-volt.htmlSzűcs Judith hamarosan 66 éves lesz, úgy gondolja, eljött az idő, hogy visszatekintsen a múltra. Nem volt könnyű élete, gyerekként nagy szegénységben, de boldogságban éltek. TV + SztárokOrigoVarga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.