Így érzi most magát a legendás labdarúgó, Törőcsik András

Forrás: Origo -
agyműtét felépülés labdarúgó Törőcsik András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobban érzi magát a két agyműtéten is átesett Törőcsik András.

A 63 esztendős Törőcsik Andrást évek óta Budakeszin, a Honvéd Rehabilitációs Intézetben ápolják, miután két agyműtéten is átesett. A Blikk most felkereste a legendás magyar focistát, aki elárulta, jobban érzi magát és mostanában Pintér István gyúró irányításával tréningezik, hogy minél több izmát átmozgassák.

Törőcsik András egy tavalyi felvételen Forrás: Origo

Szerencsére ott van mellette a nővére, Törőcsik Éva is, aki mindenben segíti testvérét.

Jó látni, hogy András egyre jobb állapotban van. Rengeteget jelent számára, hogy barátai nem felejtették el, a kezdetektől fogva gondját viselik, gyakran látogatják” – nyilatkozta a legendás focista nővére.

Bagi Iván és Nacsa Olivér elmesélték, hogy egyszer összeverekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-bagi-ivan-es-nacsa-oliver-elmeseltek-hogy-egyszer-osszeverekedtek.htmlBagi Iván és Nacsa Olivér a Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélték el, hogy egyszer összeverekedtek. TV + SztárokOrigoPalik László az Exatlon Hungaryről és a folytatásról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palik-laszlo-az-exatlon-hungaryrol-es-a-folytatasrol-nyilatkozott.htmlPalik László 8 év után az Exatlon Hungaryvel visszatért a képernyőre a rajongók legnagyobb örömére. A műsornak azonban vége, a tévés pedig elárulta, várható-e folytatás. TV + SztárokOrigoSzáraz Dénes elárulta, hogy vannak problémák a házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szaraz-denes-elarulta-hogy-vannak-problemak-a-hazassagaval.htmlSzáraz Dénes és felesége 12 éve vannak együtt, de most épp egy hullámvölgybe érkezett a kapcsolatuk. A színész reméli, meg tudják oldani a gondokat. TV + SztárokOrigoFelajánlották, hogy ingyen elkészítik Cserháti Zsuzsa sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-felajanlottak-hogy-ingyen-elkeszitik-cserhati-zsuzsa-sirkovet.htmlCserháti Zsuzsa 2003-ban hunyt el, de a sírköve azóta sem készült. Talán hamarosan végre megkaphatja a méltó nyughelyet egy felajánlásnak köszönhetően, ám a helyzet sajnos nem ilyen egyszerű. TV + Sztárok--Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.