Balázs Pali most először mesélt súlyos sportsérüléséről

Forrás: Migleci Tanja -
Balázs Pali sérülés keresztszalag-szakadás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Pali elárulta, hosszú ideig egy sportsérülés nehezítette a mindennapjait.

Balázs Pali most először beszélt arról, hogy tavaly nyáron foci közben sérülést szenvedett, a jobb térdében leszakadt a porc. Meg kellett műteni, és az operáció során kiderült, hogy a keresztszalagja is el van szakadva, így egy második operációra is sor került.

Balázs Pali nehéz időszakot hagyott a háta mögött Forrás: Migleci Tanja

Az orvosom azt mondta, legalább féléves pihenés következik. Három hét mankó, majd több hónap rehabilitáció. Kétségbeejtő szituáció volt, hiszen ott álltam a nagy zenei megújulásom munkálatainak kellős közepén, és még fellépéseket is le kellett mondanom. Emlékszem a kórházban töltött éjszakáimra, aludni sem tudtam, hanem hosszú éjeken át csak bámultam ki az ablakon. És ott, az égboltot figyelve döntöttem el egy éjszaka: csak azért is megmutatom, hogy képes leszek a lehető leggyorsabban visszatérni az életbe" – mesélte a Ripostnak.

Az énekesnek három hétig írták elő a mankó használatát, de ő már hat nap után eldobta őket, elment edzőterembe, és ma már sokkal jobban érzi magát.

Labancz Lilla vetkőzős jelenettel tér vissza a színjátszáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-labancz-lilla-vetkozos-jelenettel-ter-vissza-a-szinjatszashoz.htmlAz utóbbi években Amerikában töltötte mindennapjait az Álom.net című filmből is ismert Labacz Lilla. Most azonban újra Budapesten van, egy zenés színdarabban láthatják majd őt a színházba járók. Egy örömlányt alakít majd, aki egy pikáns jelenettel is szórakoztatja a nézőket. TV + SztárokOrigoNagy Sándor most nem él párkapcsolatban, de szeretne családot, gyerekekethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-nagy-sandor-most-nem-el-parkapcsolatban-de-szeretne-csaladot-gyerekeket.htmlÚj darabban játszik Nagy Sándor színész. Egy vőlegényt alakít majd, ennek kapcsán pedig elmesélte, hogyan él most, szeretne-e megházasodni a jövőben. TV + Sztárok--7 millió forintot nyert a TV2 vetélkedőjében a szegénységben nevelkedett Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-7-millio-forintot-nyert-a-tv2-vetelkedojeben-a-szegenysegben-nevelkedett-balazs.htmlNagy összeggel távozott A Bank két játékosa: a nehéz sorsú Balázs és keresztanyja, Gabi több mint 7 millió forintot nyertek: jó helyre került a pénz. TV + SztárokOrigoMajka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, miért nem vette el Hajnithttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-arulta-el-miert-nem-vette-el-hajnit.htmlA Bazár a bazár! című műsorban derült ki, hogy Majka miért is nem vette el Hajnit feleségül. TV + SztárokOrigoMegjelent Luis Fonsi új dala: a nyár slágere lehethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-megjelent-luis-fonsi-uj-dala-a-nyar-slagere-lehet.htmlKét nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert. TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Lékai Máté romantikáztak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-kiss-ramona-es-lekai-mate-romantikaztak.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté élete a kisfiuk körül forog, de azért szakítanak időt a romantikázásra is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.