Szekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát részleges szalagszakadása után

Forrás: Instagram/Szekeres Adrien -
Szekeres Adrien sérülés baleset szalagsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát az után, hogy részleges szalagszakadást szenvedett.

Szekeres Adrien a hónap elején a közösségi oldalán számolt be a rajongóinak arról, hogy hatalmasat esett, és emiatt jó ideig járókerettel közlekedik. A sérülésről eddig nem lehetett sokat tudni, most viszont az énekesnő mindent elmesélt a BEST magazinnak: épp egy cukrászdában adott interjút, majd hazafelé indulva rosszul lépett, és megcsúszott egy rámpán.

Ketten szedtek össze az úton, mert nem tudtam felállni, annyira megsérült a jobb lábam. (...) A röntgen nem mutatott ki törést. Azt hittem, egy kis pihenés elég lesz, a doktorok azt is kérték, hogy polcoljam és jegeljem. Végül egy barátunk tanácsára elmentem ultrahangra, mert nem akartak enyhülni a fájdalmaim. Kiderült, hogy az ízületi tok sérült a bokámon, és az ugrócsontom hártyája is, részleges szalagszakadásom van" – mesélte Szekeres Adrien, kinek végül egy rögzítőt kell hordania, és rengeteget kell pihennie.

Szekeres Adriennek sokat kell pihennie Forrás: Insatgram/Szekeres Adrien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.