Kiújult a rák Ujlaki Dénesnél: a színész küzd a betegség ellen

betegség Ujlaki Dénes rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már legyőzte Ujlaki Dénes a gyilkos kórt, vagyis a rákot, de sajnos a betegség visszatért. A színész tovább küzd, és tovább dolgozik.

Két évvel ezelőtt még megkönnyebbülve tudatta mindenkivel Ujlaki Dénes, hogy sikerült leküzdenie a prosztatarákot. Túl volt a sugárkezeléseken és a kemoterápián, és bizakodva tekintett a jövőbe. Sajnos a betegség azonban visszatért, ez a Magyar Filmhéten derült ki, ahol díjat is kapott a színész. A köszönőbeszédét viszont nem a színpadon mondta el.

Ujlaki Dénes ismét a rákkal küzd Forrás: katona.postr.hu

"Formabontó leszek, és most lemegyek a színpadról, nem tudok állni, ugyanis évek óta egy súlyos betegséggel küzdök" – mondta a közönségnek. Az esemény után pedig a Borsnak nyilatkozott az állapotáról.

Dolgozom, de még mindig súlyos beteg vagyok"

"Próbálok belőle viccet csinálni, mit lehet tenni amúgy? Most írtam alá a szerződést jövőre a Katonába. Először arra gondoltam, hogy horgászom még egy kicsit a Balatonon, aztán rábeszéltek, hogy dolgozzak. Nem szabad otthon maradni egyedül, aktívnak kell lenni. Lélekölő lenne, ha azt érezném, valamitől feleslegessé válok
Nekem az a legfontosabb, hogy tartozzak valahová, ami több, mint én vagyok, és ez a Katona József Színház. Május 17-én lesz új premierem, Gothár Péter rendezésében a Szürke galamb című krimi, már nagyon készülök rá"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.