Kolbász méretűre duzzadtak a nő ajkai egy elhibázott plasztika miatt

hányás plasztika orvos ajakfeltöltés ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ajakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak az ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszer csak szétrobban a szája. 

Dúsabb ajkakat szeretett volna Christina Burton, ám nem annyira, mint amekkorára duzzadtak. Saját otthonában fecskendeztetett töltőanyagot ajkaiba, ám a kozmetológusnak valószínűleg nem volt meg ehhez a megfelelő képesítése.

Christina ajkai egyre nagyobbak és nagyobbak lettek, a kórházba kellett sietnie. "Úgy néztem ki, mintha kolbász lenne az arcomon, vagy mintha kacsa lennék" – emlékezett vissza a pórul járt nő.

Pórul járt az ajakfeltöltéssel (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Az ajkaim egyre nagyobbak és fájdalmasabbak lettek. Azt hittem, felrobbannak, a fájdalom elviselhetetlen volt. Nem tudtam nyelni, próbáltam antihisztamint és fájdalomcsillapítót bevenni, nem segítettek lelohasztani a duzzanatot" – mondta Christina, akinek a mi napig nem sikerült teljesen rendbe hozni az ajkait.

Bár otthonából nem igazán mozdul ki, mégis néhány barátjának elmesélte, hogy mi történt vele. Meglehetősen rosszul reagáltak, egyikük elhányta magát, amikor meglátta – írja a Metro.

A Christináról készült képeket ide kattintva tudod megnézni.

Kiújult a rák Ujlaki Dénesnél: a színész küzd a betegség ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190429-kiujult-a-rak-ujalki-denesnel-a-szinesz-kuzd-a-betegseg-ellen.htmlEgyszer már legyőzte Ujlaki Dénes a gyilkos kórt, vagyis a rákot, de sajnos a betegség visszatért. A színész tovább küzd, és tovább dolgozik. Dr. LifeOrigoKomoly betegséget okozhat, ha vizes hajjal fekszel az ágybahttp://www.life.hu/drlife/20190428-komoly-betegseget-okozhat-ha-vizes-hajjal-fekszel-az-agyba.htmlHajmosás után már sokszor nincs kedvünk megszárítani a hajunkat. Úgy vagyunk vele, hogy reggelre úgyis megszárad, ám ez a hozzáállás súlyos betegségeket is okozhat. Dr. LifeOrigoBalázs Pali most először mesélt súlyos sportsérülésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190426-balazs-pali-most-eloszor-meselt-sulyos-sportseruleserol.htmlBalázs Pali elárulta, hosszú ideig egy sportsérülés nehezítette a mindennapjait. Dr. Life--Így távolítsd el helyesen a kullancsothttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-tavolitsd-el-helyesen-a-kullancsot.htmlMár elkezdődött a kullancsszezon, ezért most a kirándulóknak eláruljuk, mit is kell tenniük akkor, ha kullancsot találnak magukban. Dr. LifeOrigoA tisztítószerek rossz hatással vannak a szervezetrehttp://www.life.hu/drlife/20190425-a-tisztitoszerek-rossz-hatassal-vannak-a-szervezetre.htmlA tisztítószerek rossz hatással vannak a szervezetre: gyengítik az immunrendszert és allergiát is okozhatnak. Dr. Life--Gergely Róbert kezét megműtötték: a volt felesége, Némedi-Varga Tímea ápoltahttp://www.life.hu/drlife/20190427-gergely-robert-kezet-megmutottek-volt-felesege-nemedivarga-timea-apolta.htmlGergely Róbert és volt felesége, Némedi-Varga Tímea a válás után is jóban maradtak, olyannyira, hogy a műtétje után exe ápolta a színészt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.