VV Zsuzsa és családja balesetet szenvedtek: ilyen az állapotuk most

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
életveszély család baleset VV Zsuzsa Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett Kiskunmajsa közelében VV Zsuzsa és családja. A volt villalakó kilencéves kisfiát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. 

Ahogy reggel mi is megírtuk: Kiskunmajsa határánál balesetet szenvedett a ValóVilág hetedik évadának játékosa, VV Zsuzsa. Úgy tudni, rajta kívül még a férje és a gyermeke is az autóban utazott.

VV Zsuzsa balesetet szenvedett Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Az első információk szerint az autóban utazó férfi combnyaktörést, a nő súlyos lábsérülést, a gyermek pedig életveszélyes gége- és állkapocssérüléseket szenvedett. A Ripost megtudta, hogy a család túl van a nehezén. A gyermeket, Leventét a szegedi gyermekklinikára szállították, már nincs életveszélyben. Úgy tudják, hogy Zsuzsának a lába tört el, a férje állapota is stabil.

A lap szerint a kocsijuk egy bal kanyar után lesodródott az útról, felborult, majd egy fának csapódtak.

Életveszélyes: fokhagymával kezelik a hüvelyi fertőzésthttp://www.life.hu/drlife/20190429-eletveszelyes-fokhagymaval-kezelik-a-huvelyi-fertozest.htmlSenki nem gondolta, hogy erre fel kell hívni az emberek figyelmét, de mégis: nem szabad fokhagymát tenni a hüvelybe! Dr. LifeOrigoNagy-Britanniában fertőz a Candida auris gomba, nyolcan meghaltakhttp://www.life.hu/drlife/20190429-nagybritanniaban-fertoz-a-candida-auris-gombaja-nyolcan-meghaltak.htmlNagy-Britannia 25 kórházában fedezték fel a Candida auris nevű, Japánból származú gombás fertőzést. Nyolc ember életét veszítette. Dr. Life--Kolbász méretűre duzzadtak a nő ajkai egy elhibázott plasztika miatthttp://www.life.hu/drlife/20190429-kolbasz-mereture-duzzadtak-a-no-ajkai-egy-elhibazott-plasztika-miatt.htmlAjakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszercsak szétrobban a szája. Dr. Life--Így él Kendra és Maliyah Herrin, a szétválasztott sziámi ikerpárhttp://www.life.hu/drlife/20190429-igy-el-kendra-es-maliyah-herrin-a-szetvalasztott-sziami-ikerpar.htmlEgy test, két személyiség: Kendra és Maliyah 4 éves korukig éltek "összezárva", és nem is lehetnének hálásabbak azért, hogy szüleik a szétválasztás mellett döntöttek. Így élnek teljes életet. Dr. LifeOrigoKiújult a rák Ujlaki Dénesnél: a színész küzd a betegség ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190429-kiujult-a-rak-ujalki-denesnel-a-szinesz-kuzd-a-betegseg-ellen.htmlEgyszer már legyőzte Ujlaki Dénes a gyilkos kórt, vagyis a rákot, de sajnos a betegség visszatért. A színész tovább küzd, és tovább dolgozik. Dr. LifeKomoly betegséget okozhat, ha vizes hajjal fekszel az ágybahttp://www.life.hu/drlife/20190428-komoly-betegseget-okozhat-ha-vizes-hajjal-fekszel-az-agyba.htmlHajmosás után már sokszor nincs kedvünk megszárítani a hajunkat. Úgy vagyunk vele, hogy reggelre úgyis megszárad, ám ez a hozzáállás súlyos betegségeket is okozhat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.