Hét különböző személyisége van az ausztrál Marca Del Solnak

személyiség személyiségzavar disszociatív identitászavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A disszociatív identitászavar nevű betegségben szenved Marca Del Sol. Hét különböző személyiség lakozik benne.

Többszemélyiségűségnek is nevezik a betegséget, amelyben a chilei származású ausztrál nő szenved. A nő alapszemélyisége mellett más személyiségek is megjelennek. A betegség kiváltója legtöbbször egy komolyabb trauma. Macelát több trauma is érte, nem tudja, hogy az autóbalesete vagy a szexuális bántalmazás okozta-e a betegséget.


Marca sosem tudja, hogy melyik személyiségével ébred fel reggel, és egyik pillanatról a másikra cserélődhetnek is. A nő igen magányosan éli a mindennapjait. Két gyereke már felnőtt, de nem is nagyon tudnak mit kezdeni anyjuk betegségével.

Stahl Judit: "Soha nem mutogattam magam"http://www.life.hu/sztarok/20190504-stahl-judit-soha-nem-mutogattam-magam.htmlStahl Judit 51 évesen villantott először dekoltázst egy magyar divatmárka kampányában. Egy ország álla esett le a szexi fotótól. TV + SztárokOrigoTörölték Harry herceg utazását, lázas találgatások indultak a hercegi utód érkezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-toroltek-harry-herceg-utazasat-lazas-talalgatasok-a-hercegi-utod-erkezeserol.htmlTörölték Harry herceg jövő szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását. A Buckingham-palota pénteki tájékoztatása nyomán újult erővel lángoltak fel a találgatások arról, hogy most már bármelyik pillanatban bejelenthetik Harry és felesége, Meghan hercegné első gyermekének megszületését. TV + Sztárok--Film készül Szabó Győző életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-film-keszul-szabo-gyozo-eleterol.htmlFilm készül Szabó Győző önéletrajzi könyvéből, amelyben a színész beszámolt korábbi drogfüggőségéről. TV + SztárokOrigoNyolc hónappal a szabadulása után rátalált a szerelem Eva Rezesovárahttp://www.life.hu/sztarok/20190504-nyolc-honappal-a-szabadulasa-utan-ratalalt-a-szerelem-eva-rezesovara.htmlA halálos autóbalesetet okozó és hat évig raboskodó Eva Rezesová élete újabb fordulatot vett: rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoÍgy néztek ki azok a sztárok fiatalon, akiket idősen ismert meg a világ – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-igy-neztek-ki-azok-a-sztarok-fiatalon-akiket-idosen-ismert-meg-a-vilag.htmlRengeteg színész csak idősebb korában jut el addig, hogy az egész világ megismerje az arcát és a nevét, hiába áldozta egész életét a művészetnek. Az alábbi sztárok mindegyike 40 éves kora után kapta meg azt a szerepet, amely a várva várt elismerést elhozta számára, a korábbi munkásságát pedig elhomályosította. Az ő arcukat idősebb korukban ismertük meg, ezért most megmutatjuk, hogyan néztek ki fiatalon. TV + SztárokOrigoKabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.