Betegség miatt fogyott le Tóth Andi énekesnő: posztjában vallott

betegség fogyás énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán mesélte el követőinek Tóth Andi, miért fogyott le ilyen látványosan.

Vitaminhiány és allergia miatt fogyott le látványosan Tóth Andi, aki meg is osztotta követőivel az érzéseit ez ügyben.

"Sokszor olvashattok rólam fölösleges, nevetséges dolgokat ezen a csodás médiahálón, de itt igyekszem mindig mutatni önmagamból valamit nektek. Például azt sajnos nem tudhatjátok, hogy elég komoly vitaminhiányban szenvedek, elég gyenge szervezetem van jelenleg, és rengetek mindenre allergiás-érzékeny vagyok, így sokmindent nem is ehetek meg. Ez az egyik oka az elmúlt hetekben eltűnt kilóknak, de persze az edzés is.(...) A pánikbetegségem sem könnyíti meg a dolgomat gyakran, így hát elég kevés időm marad az egészségemre" – mesélte egyik posztjában őszintén az énekesnő.

Következő posztjában pedig kockás hasát is megvillantja:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mert szeretjük a felüléést #boxer #loveit #stillinprogress

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Hét különböző személyisége van az ausztrál Marca Del Solnakhttp://www.life.hu/drlife/20190504-het-kulonbozo-szemelyisege-van-az-ausztral-marca-del-solnak.htmlA disszociatív identitászavar nevű betegségben szenved Marca Del Sol. Hét különböző személyiség lakozik benne. Dr. LifeOrigoCsaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanáthájáthttp://www.life.hu/drlife/20190429-csalancsipessel-gyogyitja-ez-a-ferfi-a-szenanathajat.htmlÉrdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. Dr. LifeOrigoEdzés közben sérült meg Kamarás Iván: eltört a lábujjahttp://www.life.hu/drlife/20190502-edzes-kozben-serult-meg-kamaras-ivan-eltort-a-labujja.htmlKamarás Iván csúnya sérülést szerzett egy edzésen, de azonnal nem volt idő ellátni, ugyanis fellépése volt: fájdalmak közepette állt színpadra. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoNépszerű influencer vált a világ legkisebb felnőttjébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190501-nepszeru-influencer-valt-a-vilag-legkisebb-felnottjebol.htmlGeorgia Rankin a világ legkisebb felnőttjeként elképesztő népszerűségre tett szert a YouTube-on. Dr. LifeOrigoSzívroham gyanújával kórházba szállították Larry Kingethttp://www.life.hu/drlife/20190430-szivroham-gyanujaval-korhazba-szallitottak-larry-kinget.htmlKórházba került a népszerű tévés, Larry King. Dr. Life--Kolbász méretűre duzzadtak a nő ajkai egy elhibázott plasztika miatthttp://www.life.hu/drlife/20190429-kolbasz-mereture-duzzadtak-a-no-ajkai-egy-elhibazott-plasztika-miatt.htmlAjakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak az ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszer csak szétrobban a szája. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.